Bellanor Logo
great britain flag

Augusttilbud

Vil du forlenge sommeren din?

Budapest er alltid fin, men kanskje fineste på slutte av sommer. Hvem er det som ikke liker å sitte på en terasse i Donaupromenaden med et glass kald vin eller øl? Nå kan du gjøre det!

Reis til Budapest, bo midt i byen på Intercontinental Hotell med utsikt mot Donau og Festingområdet. Besøk Szechenyi badet, det største og eldste badeanlegget i Ungarn, med utvendig og innvendig bassenger, 11 medisinske bassenger, aromahytter, og flere typer sauna. I Budapest kan du også smake prisbelønnede ungarske viner i en koselig vinbar i sentrum.

Du kan ikke finne bedre sted å bo i Budapest enn 5-stjernes hotellet Intercontinental. Det ligger midt i byen ved Donau og har en fantastisk panorama mot Festningområdet. I løpet av programmet kan du slappe av på Szechenyibadet pluss en 60 minutters massasje. Vinsmakingen holdes i sentrum, i et veldig koselig lokale. På dette populære stedet tilbys produkter fra de beste ungarske vinområdene. I løpet av programmet får du smake på 4 forskjellige gode viner med ungarsk tilbehør og ikke minst blir du kjent med vinkjellere og produsenter. Lokalet har i tillegg en rekke smakfulle lokale fruktbrenneviner, som heter ”Palinka”.

Hvis du liker dette programmet, må du bare velge ut noen ledige dager i din kalender mellom 15. og 31. august (untatt 19-21.), finn noen venner eller familiemedlemmer, kjøp flybilletter og bestill dette programmet for kun Kr. 2.320,- pr. person i dobbeltrom.

Programmet inneholder:

  • 3 dager/2 netter eller 4 dager/3 netter på Intercontinental Hotell med utsikt mot Donau og Festningområdet i dobbeltrom med frokost
  • Transport fra/til flyplassen i Budapest
  • Vinsmaking i sentrum med 4 viner og ungarsk tilbehør
  • Besøk på Szechenyibadet med 60 minutters tradisjonell Thai eller Thai aromatisk massasje i badets Thai salongen
  • Bellanor assistanse: 24 timers telefonhjelp under hele oppholdet

Priser:

  1. Kr. 2.320,- pr. person i dobbeltrom for 3 dager/2 netter
  2. Kr. 2.780,- pr. person i dobbeltrom 4 dager/3 netter

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. NorwegianSASKLM og Lufthansa.

I tillegg til dette programmet kan du også velge flere tjenester individuelt fra vår menu: Skreddersy ditt program!

Be om tilbud - sidebar rövid

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.