Bellanor Logo
great britain flag
  • St Andrea skybar
  • St Andrea Skybar
  • St Andrea Skybar

Den eksklusive vinbaren, St. Andrea Wine & Skybar ble åpnet i Budapest

“Om to år vil vi være blant verdens beste 50 skybarer”
Cocktail-opplevelse over byen – den eksklusive vinbaren, St. Andrea Wine & Skybar ble åpnet i Budapest i juli 2017.

Den elegante rooftop baren er på taket på en av byens fineste bygninger i sentrum i hovedstaden. Bygningen står på UNESCOs verdensarvliste og ligger i hjertet av byen, utsikten fra taket er herlig. Det neoklassisistiske palasset ble bygd i 1915, og der befant Budapests første sparebank seg.

Vinbaren er åpen hele året fordi den også har en innendørsrestaurant med fantasktiske glassvegger. I baren serverer de vin fra St. Andrea vinkjelleren, gjestene kan velge mellom 60 ulike vintyper. Vinkjelleren ligger i Nordøst-Ungarn, i Eger vindistriktet og ble oppkalt etter eierens kone, Andrea. Den er en av ladets mest kjente vinkjellere som produserer kvalitetsvin og fikk Ungarns beste vinkjeller prisen i både 2014 og 2015. Baren tilbyr også 200 cocktailer, de har også en degustasjonsmeny med fem cocktailer og fem gourmeretter.

Til tross for at vinbaren er elegant, og det er forventet at gjestene har fine klær på, sier kokken, Barna Ádám: ” Vi vil ikke at man tenker på skybaren som en restaurant. Vi vil ha et meget uformelt spisested.”

Restauranten har både ungarske og internasjonale retter som passer til vinene og cocktailene. Barna Ádám har store ambisjoner. “Om to år vil vi være blant verdens beste 50 skybarer” – sier han. Kokken håper at han kan realisere sin plan fordi med hyggelig og imøtekommende service kombinert med et eksklusivt, men rimelig vinkart kan lite gå galt.

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.