Bellanor Logo
great britain flag

Spennende programmer for jentegjenger


Skal du til Budapest  med venninnene dine?

Spennende programmer for jentegjenger i Budapest med gratis vinsmaking

Tenk deg at sola skinner, du sitter med dine venninner på en en behagelig kafe terrasse med en capuccino og en svær kake eller du ligger ved siden en bassenget på et kurbad i Budapest! Du må ikke reise til e annet kontinent for å få dette til, bare overbevise 3-4 venninner og kjøpe flybilletter fort hos Norwegian. Ta din mor, søster og tante eller dine venninner, gamle klassekamerater eller kollegaer med til Budapest!
Hvis dere er minst fire og bestiller hotell og program hos Bellanor, får alle deltakerne en GRATIS VINSMAKING med 4 viner i en trendy vinbar i sentrum fra oss !

Det beste av spa- og jenteprogrammer – hva med fiskepedikyr?

Du finner utallige fine og avslappende eller aktive og inspirerende programmer her i Budapest, spesialt for jenter. Det vanskeligste er å velge bare noen av dem. Du finner alt her: Byens mest elegante „dag-spa salong” med hyggelig atmosfære og mange typer av massasje. Du kan få shopping tips fra „norsktalende guide”. Du kan prøve den ungarske „gastrokulturen” og smake på de beste vinene gjennom en „vinsmaking” i en trendy vinbar eller du kan delta på en fantastisk „burlesque-opplæring” med venninne dine.

En rekke gode hoteller finnes i sentrum eller gamlebyen i nærheten av butikkene, restaurantene og kafeene. Vi kjenner alle mulighetene og gir et „uimotståelig” tilbud som er tilpasset til dine ønsker.

Mest populær nå

Få en smak fra våre mest populære programmer her:

Bli med på en hyggelig båttur på Donau: Klikk her for mer info!

Prøv noe, som du har aldri gjort: meld deg med en gang til vår Burlesque-danse lesson! Klikk her for mer info

Meld deg på årets mest populær aktivitet i Budapest – Exit game-en 5 stjerne opplevelse ! Klikk her for mer info!

Be om tilbud - sidebar rövid

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.