Bellanor Logo
great britain flag

Generell informasjon om programme i Budapest

MÅLTIDER: Frokostbuffé hver dag er inkludert og andre måltider i  noen av pakketilbudene. Vi kan hjelpe å bestille bord for lunsj og middag hvis du ønsker.

TRANSPORT: Transport til/fra flyplassen og all nødvendig transport til Bellanorprogrammene er inkludert.

VELKOMST SERVICE: En representant fra Bellanor vil møte deg på hotellet og gi deg orientering på norsk, praktiske informasjoner om programmet, byen, lokal valuta, butikkene, de beste restauranter, tips til musikk-, danse- eller vinbarer, ungarske spesialiteter.

BELLANORASSTANSE: 24 timers telefonhjelp under hele oppholdet.

TILLEGGSPROGRAM: For å gi muligheten til å utnytte fritiden, kan Bellanor tilby forskjellige tilleggsprogrammer som ikke inngår i prisen. En oversikt over tilleggsprogrammene finnes beskrevet i “Skreddersy ditt program”  menu.  I tillegg kan vi gi deg tips på gode resturanger, cafeer eller andre programmer i Budapest.

REISEFORSINKRING: Reise- eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert . Vi anbefaler at du kjøper nødvendige forsikringer hos ditt forsikringsselskap i Norge før avreise.

HVORFOR ER IKKE FLYREISEN INKLUDERT I BELLANORPROGRAMMET? Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det er i praksis kun flere flyselskap som tilbyr billige fly fra Norge til Budapest og disse selskapene gir ikke rabatt på gruppereiser. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa.