Bellanor Logo
great britain flag

FOOD AND DRINK

MAT OG DRIKKE

ANBEFALTE RESTAURANTER

anbefalte restauranter
Velg en fin restaurant, prøv lokale eller internasjonale retter og ta et glass god ungarsk vin!
Vi reservere bord for deg.
Les mer om restaurantene her!

EKSKLUSIV BÅTTUR PÅ DONAU MED 4 RETTERS MIDDAG

eksklusive-båttur-på Donau

Budapest er kjempe vakker om kvelden når alle bygningene og severdihetene på begge sidene av Donau er belyst. Vi anbefaller et hyggeligt kveldsprogram: en 2,5 timers eksklusiv båttur på Donau med et glass Champagne og 4 retters middag.Gjennom middagen kan du nyte behagelig levende bakgrunnsmusikk.

Pris: Kr. 500,-pr. person (uten taxi)

VINSMAKING MED UNGARSK TILBEHØR – I BUDAPEST SENTRUM

Vi anbefaler et program som holdes i gamlebyen, ”Budapests Sohoområde”.vinsmaking-i-Budapest Vinbaren har en veldig koselig atmosfære. Det er ikke en kjeller, men p.g.a 5 meter høye vegger, ser det ut som en blanding av en vinkjeller og et loft i New York. På dette populære stedet tilbys produkter fra de beste ungarske vinområdene. I løpet av programmet får du smake på 6 forskjellige gode viner og du får ungarsk tilbehør. Baren har en rekke smakfulle lokale brenneviner, som heter ”palinka”.
Det er nesten obligatorisk å prøve disse! Programmet kan være en god start på et skikkelig nattprogram, men kan også gjennomføres på dagtid.

Pris: Kr. 180,- pr. person

3 RETTERS MIDDAG MED FOLKLOREPROGRAM I EN ORDENTLIG VINKJELLER

Liker du gode viner? Har du lyst til å ha en smakfull middag sammen med vennene dine? vinsmaking-i-BudapestVil du bli kjent med ungarsk folkemusikk? Vi anbefaler et program som inneholder alt dette i Budafok vinkjeller, i det klassiske ”Vin- og druenes hus”. Her tilbys de beste ungarske viner plus gode viner fra nabolandene. I løpet av middagen kan du nyte tradisjonell ungarsk musikk og dans. Har du lyst, kan du gjerne prøve dansen selv.
Budafok er et gammelt og velkjent område for vindyrking i Ungarn. Til sammen finnes det ca 40 km underjordiske katakomber hvor vinen blir lagret. Området er nyrenovert og her finnes bl.a. verdens største vintønne i daglig bruk. For større grupper kan vi også tilbyr en omvisning med guide og smaking.

Be om tilbud!

Pris: fra Kr. 230,- pr. person (uten taxi)

KAKEVARIANTER PÅ EN AV DE VERDENS FINESTE CAFE: NEW YORK CAFE

New-York-Cafe-i-Budapest

Budapest har en lang tradisjon med caffeer og konditorier. Et av de fineste stedene er den klassisk New York Cafe. Her tilbys kakevarianter som passer til alle kakeentusiaster. Du kan smake 7 forskjellige kaker og du får en varm drikke og forfriskninger. Gå dit og kos deg med kake varianter når det passer for dere.

Pris: Kr. 150,- pr person (uten taxi)

KOKEKURS

kokekurs

Det interaktiv kokkekurset som Bellanor tilbyr er et ordentlig „jenteprogram”. Se, berøre, lukte, smake, prøve og like – dette er retningslinjene for programmet. Kurset vil foregå i en interaktiv og morsom atmosfære. Du vil lære å lage tradisjonell ungarsk mat eller en spesiell sjokolade „bonbon” til deg selv. Du vil få smarte tips og du kan stille spørsmål til kokken og du kan lage kopier av reseptene. Til slutt kan du også spise alt dere har laget i løpet av kurset. Gled deg over å kunne forbedre og spise god mat i et hyggelig selskap.

Pris med taxi til programmet: fra Kr. 690,-

[beomtilbud_btn url=”http://budapest-reiser.no/bestilling-skjema?tilbud=se_bedre_ut_fra_topp_til_ta”]