Bellanor Logo
great britain flag

Hoteller i Budapest

CONTINENTAL HOTELL ZARA

 

Continental Hotell Zara Budapest er det nyeste fire stjerners superior hotellet som ligger i hjertet av Budapest. Hotellet åpnet i 2010 på same sted hvor det hadde ligget Hungaria Badet i en vakker jugendstil bygning som gir en spesiell atmosfære til oppholdet. Bare ved å gå inn i bygningen, kan man føle historien… Dette hotellet er et perfekt grunnlag for en uglemmelig spa tur til den ungarske hovedstaden!

ROMMENE: Hotellet har 272 rom – standard, deluxe og executive. Alle rommene har art-deco dekorasjon og varm og smakful atmosfære.  Standard rommene er ikke veldig store, praktiske og velutstyrte. Alle rommene har følgende utstyr: parkett, lydisolerte vinduer, individuelt justerbar luftkondisjonering, fri WIFI, LCD TV, 24-timers rom service. Baderommene har hårføner. Hvert rom har minibar og en safe av  laptop størrelse.

Ved siden av hotellets tjenester finnes en koselig restaurant med en terasse i første etasje. Frokost buffeen er servert her og det er et fint sted for å spise middag. Hvis man bare vil drikke en fersk  cocktail eller en kopp kaffe, er det Gallery Café som venter på gjestene med ungarske spesialiteter på galleri nivået.

SPA: Hotellet har en enestående takterasse på 150 m² med en utendørs basseng. Det finnes ikke et annet hotell i byen som tilbyr samme type opplevelse! Dette stedet tilbyr plass for å slappe av og være ute i fersk luft fra vår til sen høst med utsikt på takene i Budapest og til og med Basilikaens kuppel.

Fri velvære muligheter består av en liten innendørs basseng, sauna, infrarød kabin og  boblebad.

BELIGGENHET: Hotellet ligger i nærheten av byens sentrum og nær t-bane linjene, gåavstand til hoved buss- og trikklinjene. Den berømte kafeen  New York ligger 2 minuter borte og Europas største synagoge, Den Store Synagogen, ligger også innenfor gåavstand. Det finnes mange små restauranter og barer i de hyggelige gatene som hører til det jødiske kvarteret, samt noen av de enestående „ruine pubene” i Budapest som alltid garanterer en  spesiell måte å feste på. Et av de største kjøpesentrene i Budapest, West End, ligger også bare noen stoppesteder borte med trikk.

Zara Continental hotell har blitt tildelt flere priser siden det har åpnet. Blant andre har hotellet blitt anerkjent av verdens største og mest innflytelsesrike reise hjemmeside, Tripadvisor: Hotellet fikk „CERTIFICATE OF EXCELLENCE” som anerkjennelse av sitt fremragende ytelse i mai 2012.

Adresse: H-1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

LA PRIMA FASHION HOTELL

La Prima Fashion Hotell (4 stjerner, ble åpnet i 2011) er et stilig boutique hotell som har en perfekt sentral beliggenhet i hjertet av Budapest. Hvis du liker å kjenne hvordan storbyen pulserer, blir dette det perfekte valget til deg som har lyst  på en storbyferie! Alle de viktigste severdighetene er i nærheten, ikke snakk om de fantastiske shoppingmulighetene!

ROMMENE : Hotellet har 80 møblerete rom (deluxe og „connencting” rom) som følger de nyeste trendene både i design og utstyr.  Alle rommene har teppegulv og lydisolerte vinduer og har kabel tv med flatskjerm, minibar og mulighet til å lage te/kaffe. De fin dekorerte rommene har moderne baderom med hårfønere. Hotellet tilbyr også fri  WIFI. Noen av rommene ser mot en indre hage og de er utrolig stille til tross for den sentrale beliggenheten.

Hotellet har en liten bar ved siden resepsjonen, men det finnes flere restauranter og kafeer rett i næreheten av bygningen.

BELIGGENHET: Dette hotellet har ett av de beste beliggenhetene blant 4 stjerners hotellene i Budapest. Det ligger innenfor den vibrerende delen av byen, rett ved siden av shopping og gågata, Váci utca, som har mange restauranter, barer og butikker. Den ligger også i nærheten av de turistiske severdighetene. Den vakre promenaden langs elva Donau er bare noen trinn borte,  den livlige Vörösmarty plassen med det berømte konditoriet Gerbaud og Michelin stjerne restauranten Onyx, er fem minuters gåavstand. Takket være den sentrale beliggenheten, er hotellet lett å nå med offentlige transportmidler.

Adresse:., H-1052 Budapest, Pesti Barnabás u. 6

LÁNCHÍD 19 DESIGN HOTELL

4 stjerners hotellet Lánchíd 19 Design Hotell er et design hotell som har vunnet flere priser og som ligger i centrum i Budapest, rett ved siden av elva Donau. Det ligger bare 100 meter borte fra Kjedebroen som er et symbol på  Budapest. Hotellet har spesiell arkitektur og indre design, og det tilbyr en enestående visuell opplevelse. Det har en spesiell,  bevegelig, trekkspill-lignende glass fasade som er synlig fra avstand. Bare å komme inn i hotellet gir en enestående opplevelse for de som liker moderne design.  Hotellets spesielle atmosfære er en perfekt start for et ”jentetur til Budapest” program!

ROMMENE_:Lánchíd 19 Design hotell tilbyr 48 rom (standard, superior, deluxe). Alle rommene har individuell utseende, man kan ikke finne to som er like. Hver enkelt rom viser annerledes kreativ  sammensetning inspirert av de klassisk-moderne stolene. Utstyr på rommet: luftkondisjonering, LCD TV , minibar, en safe som er så stor som en laptop, WIFI, paraply, hårføner.

Hotellet har en fin restaurant og en intim kafe i bakgården. Kafeen ligger rett ved Slottet og  den har grønne planter langs hele veggen. Det er et hyggelig sted hvor man kan spise frokost eller bare slappe av litt, den er åpen fra tidlig vår til høst.

ROMTYPER

  • STANDARD ROM: 21-24 kvm, begrenset utsikt mot elva Donau eller Slottshøyden
  • SUPERIOR ROM: 21-24 kvm, med utsikt mot Slottshøyden, balkong
  • DELUXE ROM: 21-24 kvm, med utsikt mot elva Donau og Pest siden

BELIGGENHET: Hotellet ligger på Buda siden, bare noen trinn fra Kjedebroen, rett under Slottshøyden. Det har fantastisk utsikt mot Pest siden og Slottet, begge hører til UNESCO verdensarv. Det er en kort tur opp til Slottshøyden herfra eller man kan ta taubane opp som ligger 100 meter borte fra hotellet.  Det tar 15 minutter å gå over den eldste og vakreste broen i hovedstaden og da er man i byens sentrum på Pest siden.

Her er noen priser som hotellet har vunnet i løpet av de siste årene: Ungarsk Design Pris for den interaktive fasaden og hotellets visuelle tilbud, Budapest Arkitektur Pris, Europeisk Hotell Design Pris (2008), De Beste 65 Stedene Hvor Man Kan Bo (2008), Sunday Times – The hot 100 European Hotels 2010.

Adresse: H-1013 Budapest, Lánchíd utca 19.