Bellanor Logo
great britain flag

Høstferie midt i Europa – Budapest


Avslappende bytur med spa besøk –

for  Kr. 2.290,-

Ta en tur til Budapest i høstferie. Legg bak deg regn og tåke og nyt den ungarske hovedstaden med fint vær, kulturelle programmer, musikk og kulinariske festivaler. Bo på et 4 stjernes hotell i sentrum og besøk et av Europas største badeanlegg. I tillegg til dette er det mulig å velge andre programmer f.eks. Thai massasje i badets Thai salong, vinsmaking, sightseeing eller en tur til Budapest Dyrepark. Sist, men ikke det minst, spis en fantastisk iskrem i et av de kjente konditoriene!

“HØSTFERIE I BUDAPEST ” inneholder:

  • 4 dager/3 netter på 4-stjernes Zara hotell med frokostbuffé
  • Velkomstkaffe med snacks
  • Transport fra/til flyplassen
  • Besøk på det tradisjonelle termalbadet Szechenyi med transport
  • Bellanorassistanse: orientering på norsk, litt om byen, praktiske informasjoner om valuta, butikkene, program- og konsertmuligheter i byen, resteurantene og ungarske spesialitetene

PRIS for “Høstferie i Budapest”: Kr. 2.290,- pr. person i dobbeltrom (enkeltromstillegg: Kr. 940,- pr. person) i oktober. Det er mulig å forlenge turen. En ekstra natt koster Kr. 400,- pr. person.

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa

[beomtilbud_btn url=”http://budapest-reiser.no/bestilling/bestilling-skjema?tilbud=hostferie”]

I løpet av 4-dagersprogrammet bor våre gjester på et av de nyeste og vakreste hotellene i Budapest Zara Continental Hotel Budapest (4 stjerner). Dette hotellet ble bygget på restene etter Hungaria Bad og de bevaringsverdige historiske delene av den gamle bygningen er beholdt. Rommene er behagelige og utstyrt med topp moderne møbler. Hotellet har sin egen restaurant med navnet Araz (Zara stavet baklengs). Middagen den første kvelden blir servert i denne restauranten. Frokostbuffé hver dag er også inkludert i prisen. I hotellet er det en badeavdeling med innendørsbasseng, jacuzzi og infra/finsk sauna. På takterrassen er utendørsbassenget åpent fra april til og med september. Hotellet har også en ”relaxavdeling”, Zara Massage Saloon.

Spatur-Zara-fasade Spatur-Zara-rom Spatur-Zara-wellness

Hvis du er i Budapest er det nesten obligatorisk med et besøk på et offentlig termalbad . Budapest har flere naturlige varme kilder enn noen andre byer i verden. Som en del av programmet besøker vi et av de største termalbadene i Europa (Szechenyi) med innen- og utendørsbassenger, aromakabin, lysterapi og tørr/våt sauna. Vannet, som kommer opp fra dypet er på hele 70 grader Celsius og blir derfor kjølt ned til „normal” temperatur før det kan brukes til bading. I nærheten av badet finnes Budapest Dyrepark som gir masse moro for de besøkende.

Den ungarske hovedstaden har svært mange shoppingmuligheter. Her finnes mange store shoppingsentre av høy kvalitet og du får tips om hvor du kan finne de beste motebutikkene i sentrum. Her finnes alle de kjente merkene representert og det er mulig å finne veldig gode tilbud for de som liker shopping. I programmet er det avsatt rikelig med tid til dette.

I tillegg til dette programmet kan du også velge flere tjenester individuelt fra vår menu, f.eks.

– Ekskslusiv båttur på Donau med 4 retters middag
– Vinsmaking på vingård
– Ansikstbehandling i et anti-aging senter
– Besøk til en av de Europas største Aquaparkene

Les mer om tjeneste våre

[nivoslider id=”6062″]