Bellanor Logo
great britain flag

Operatur til Budapest

FLOTTE MUSIKKOPLEVELSER I BUDAPEST – TILBUD TIL MUSIKKELSKERE

Budapest tilbyr deg et veldig mangfoldig musikkliv som foregår på forskjellige fantastiske steder i byen. Den verdensberømte Statsoperaen, det nylig renoverte  Art Nouveau Musikkakademiet, det moderne multifunksjonelle Palace of Arts og mange andre konsertsteder venter på musikkelskere. Det er uavhengig av alder og kjønn fordi alle kan finne bra programmer og konserter som passer for dem.

Kanskje du liker Mozart, Verdi eller Bizet operaforestillinger, eller en serie av usøkte konserter i løpet av Wagner festivalen.  Eller du har kanskje lyst til å på den store verdensmusikk festivalen om høsten. Dette er bare eksempler på den rike musikkflora som finnes i Ungarns hovedstad.

Bellanor tilbyr skreddersydde musikkturer hele året. Fortell oss hva du ønsker, og vi sender deg et tilbud i løpet av 48 timer!

Nedenfor finner du et eksempel på et operatur for operaelskere. Vi organiserer turer for min. 8 personer :

  • Operatur til Budapest:
  • 2 netter på et 4 eller 5 stjerners, koselig fint hotell i nærheten av operahuset med frokostbuffé
  • Transport fra/til flyplassen i Budapest
  • Velkomst service: orientering på norsk, praktiske informasjoner om programmet, byen, lokal valuta osv.
  • Velkomstmiddag : En eksklusiv 2,5 timers båttur på Donau med et glass Champagne og 4 retters middag, samt behagelig levende bakgrunnsmusikk.
  • First Class billetter til en operaforestilling  (avhengig av programmet)
  • Bellanorassistanse: 24 timers telefonhjelp under hele oppholdet
  • Pris: fra € 285,-pr person (avhengig av hotellvalg, programmet og sesong)

  • Det er mulig å variere programelementer og skreddersy ditt program!

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa .

Be om tilbud nå!

OM PROGRAMMET AV OPERATUR:

Dette programmet kombinerer en behagelig storbyferie med  unike musikalske opplevelser.

Vi tilbyr norsktalende assistanse ved ankomst som vil gi deg praktisk informasjon om programmet. En privat sightseeingtur på norsk kan også bestilles på forespørsel.

Boscolo-Budapest-Delux -romDu kan nyte ditt opphold i et nøye valgt downtown hotel. Vi anbefaler 4 eller 5 stjerners hoteller i sentrum, i nærheten av Operahuset. Alle hotellene våre er koselige med lett adgang til turistattraksjonene i Budapest. Våre anbefalte hoteller har de kvalitetene vi selv ville ha ønsket og vi tilbyr derfor disse hotellene også til våre beste venner eller nærmeste familie.
operaházHøydepunktet under oppholdet er en operaforestilling i det vakre operahuset (programmet er avhengig av valgt reisedato). Repertoaret i år inkluderer blant annet: Verdi: Otello, Mozart: Cosi fan tutte, Csajkovszkij: Swan Lake, Puccini: Madama Butterfly, Bizet: Carmen, Wagner: Das Rheingold. Statsoperaen er et neo-renessanse palass, som har tiltrukket seg beundrere av opera og ballett i 130 år. Hvert år besøker tusenvis av turister bygningen for å oppleve et av Budapests mest imponerende nasjonale monumenter fra det 19. århundre.

I tillegg til operabesøk, kan en klassisk konsert, enten i det praktfulle Music Academy, eller i  Palace of Arts, også inkluderes i programmet.

Din Budapest opplevelse inkluderer også en deilig middag i en panoramabåt på Donau. Du kan nyte en fin „a la carte middag” med levende lys mens du ser på den vakre opplyste byen på begge sider av Donau.

I tillegg til disse programmene vi kan også hjelpe deg med bordbestilling, shopping tips eller andre inspirerende programmer. Sjekk ut våre tilbud her: skreddersy ditt program i Budapest.

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.