Bellanor Logo
great britain flag

Anbefalte restauranter

Spoon Cafe&Loungeanbefalte restauranter
En trendy båtrestaurant ved siden av Lenkebroa med en fantastisk utsikt mot Festningområdet. På den 75 meter lange spesialbygde båten serveres tradisjonelle ungarske retter og kjente internasjonale spesialiteter.

Bock BisztroBock Bistro Pest

Dette er en kreasjon av en kjent toppchef og en kjendis sommelier. Bock Bistro er en av de 5 beste restauranter i Ungarn med Michelin anbefaling og Bib Gourmand kvalifikasjon. De har tradisjonell ungarsk gourmetmat i en modern versjon.

Cyrano BudapestCyrano restaurant
Dette er en elegant og trendy restaurant i hjerte av byen med italiensk style, men også med internasjonale og ungarske retter. Her kan gjestene velge meny eller a’la carte.
Trófea-BudapestTrofea Grill restaurant
“All you can eat” system, inkludert øl, vin, kafe.  Restauranten har en hyggelig atmosfære hvor gjestene kan velge fra 3-4 forretter, supper, hovedretter og desserter og spise så mye som de vil. Blant drikke kan man nyte vann, brus, juice, vin, øl, champagne, kaffe, cappucino, te og lignende mens man kan fylle magen med ferdiglagede retter, supper, salater, kaker, frukt, kjøtt etc.
Menza-BudapestMenza restaurant
Restauranten har ensentral beliggenhet ved siden av Andrassy avenue (den står på listen verneverdige steder i verden), ikke så langt fra operaen, på koselige Liszt Ferenc plass. Denne 60-talls inspirerte restauranten reklamerer med både ungarsk og internasjonal mat og god service i et retro miljø. Om sommeren kan man nyte solen på restaurantens uteplass. Her får man god mat til en rimelige penge. Stedet er veldig populært både blant lokalbefolkningen og tilreisende.
Sir Lancelot BudapestSir Lancelot restaurant
Sir Lancelot er et populært spisested blant nordmenn. Atmosfæren tar oss tilbake til riddetiden. Det er ikke et gourmand kjøkken, men porsjonene er store og atmosfaren er veldig spesiell.
Onyx BudapestOnyx restaurant Michelinrestauranten Onyx. En 7 retters middag der gir en smak av virkelig lukseriøs gastronomi. I følge filosofien til Onyx, blander de tradisjon og revolusjon i hjertet av Budapest. Gjestene kan velge mellom menyer (Evolution Menu” eller en „Prestige Menu”) eller a’la carte.

Alabardos-restaurant-BudapestAlabardos restaurant
Restauranten ligger på Festningområdet, bare 50 meter fra Matthias kirken. Alabardos er en klassisk restaurant med gourmetmat, som har fått mange priser både fra ungarske og internasjonale restaurantskritikere. Restauranten er blant TOP10 i Ungarn.

La-Bodegita-restaurant-BudapestLa Bodeguita del Medio
Dette er en Kubansk bar, med mat og dans og en sikkelig kubansk atmosfære. Anbefales alle som liker å danse. Av og til hopper bartenderen opp på bardisken og spiller bursdagssang til en av gjestene eller gjør et coktailshow.

BE OM TILBUD