Bellanor Logo
great britain flag

Spa- og skjønnhetsprogrammer

BUDAPEST – SPAHOVEDSTADEN I EUROPA

Kombiner mulighetene for et storbyprogram med flere behagelige avslappende spabehandlinger i Budapest! Prisene er 1/3 av hva de er i Norge!

  • Hva er egentlig termalvann?
  • Hva gjør fisker i en spa-salong?
  • Er mezoterapi en medisinsk metod eller en fantastisk naturlig „anti-aging” teknikk?

Du finner svarene på disse spørsmålene i våre spatilbud – og du finner også ut mye mer om spa-tjenester.

Badeentusiaster og de som liker å skjemme bort seg selv, kan ikke finne en bedre plass enn Budapest. Dette er den hovedstaden i verden som har flest varme kilder med naturlig mineralvann. Derfor blir Budapest kalt ”badenes by”. Byen har 118 varme kilder og mange termalbad som gjør at den er et tiltrekkende reisemål for spaturister.
Vårt mål er å skape ekstra verdier for dem som reiser med Bellanor på spa- eller skjønnhetsturer. Vi ønsker å være en partner for alle skandinaviske kvinner som gjerne vil reise, alene eller sammen med venner, for litt velvære. Forskjellige kosmetikk- og velværetjenester av høy kvalitet er tilgjengelige til meget fordelaktige priser i Ungarn. Vi i Bellanor har brukt mye tid på å finne de beste salongene for våre gjester. Vi har personlig testet alle tjenestene før våre partnere ble valgt. Alle partnerne tilbyr profesjonelle behandlinger og de bruker de mest moderne maskiner/utstyr og metoder.

Lær hva termalvann er godt for, prøv de nyeste naturlige metodene for hudfornyelse, slapp av  med en behagelig massasje i byens beste dag-spa salong og ta en spa-manikyr eller en fiskepedikyr!