Bellanor Logo
great britain flag

Termalbad – velvære og helbredelse

Ta fram badedrakten!

Det er mer enn 1000 kjente varme kilde i Ungarn hvorav 118 ligger i Budapest. Bellanor valgte de badene med lengst tradisjon og størst erfaring i å skape badeglede. Under et flere timer langt termisk badeprogram kan du virkelig få ladet opp kroppens batterier. Du kan velge mellom utallige utendørs eller innendørs termiske bassenger med naturlig varmt vann (21-37 grader Celsius), damphytter, badstue og boblebad.
I tillegg til den hyggelige avslapning som termalbadene tilbyr, har dette vannet også ulike helbredende effekter. Det er påvist gjennom medisinske tester at fordi vannet har høyt innehold av mineraler kan det hjelpe mot ulike helseplager. Dette gjelder muskelsmerter, luftveissykdommer, gynekologiske og sirkulasjonsproblemer samt fordøyelsessykdommer.
Et besøk på et termisk bad (eller termalbad) er ”obligatorisk” for alle besøkende!

SZECHENYI – Termalbadet som gir en fantastisk opplevelse og et sundt liv

Szechenyi-badet

Enestående opplevelse. Veldig positiv overraskelse for noen av oss som var betenkte (noen var nemlig det) ” – Wenche, mai 2015

Szechenyi termalbadet er et ”must” for alle som besøker Budapest. Det største og eldste badeanlegget i Ungarn, nest største i Europa er Széchenyi Thermal Bath med utvendig og innvendig bassenger, 11 medisinske bassenger, aromahytter, og flere typer sauna (lys, tørr og våt). De dampende utendørsbassengene skaper en varm og koselig atmosfære om vinteren, mens folk som spiller sjakk i vannet hører  med til badets image om sommeren. Dette er det første termalbadet i Moderne renessanse stil i Pest. I Bryssel  er det en miniutstilling hvor dette badet representerer Ungarn. I badets stemningsfulleThai salong kan du få en 60 minutters Thai massasje.

  • Szechenyi pakke med thai massasje inkluderer:
  • Inngang og bruk av kabin
  • 60 min. tradisjonell thaimassasje, eller en 60 min.massasje med ulike aromaoljer
  • Transport til badet
  • Pris: € 75,-

Be om tilbud nå!
GELLERT – For eksklusive kunder med eksklusive tjenester.

Gellért-badet Hvis du allerede har sett en brosjyre om Budapest, har du sikkert sett et fantastisk bilde av en
svømmehall med fine søyler. Ja, dette er det spesielt termalbadet, Gellert ved foten av Gellerthøyden med en fantastisk utstikt til Donau.  Det finnes beskrivelser av denne kilden allerede fra det 15. århundret. Her finnes utendørs og innendørs bassenger med varmt vann og en original bølgemaskin fra 1927 som fortsatt fungerer. Den nesten hundre år gamle bygning i jugendstil er dekorert med mosaikker, marmorsøyler og skulpturer. Sjekk bildene og hvis du har noen spørsmål, bare spør!

Be om tilbud nå!RUDAS – Tyrkisk når du ønsker det.

kollazs

Har du lyst til å prøve et orginalt 500 år gammelt Tyrkisk bad? Da er dette det beste valget. Fra 1936 kunne bare menn benytte badet, men fra 2005, etter renovering, ble det også åpnet for kvinner. Juventuskilden som gir termalvannet til dette badet, har en spesiell fornyende og antistressende effekt. Budapest Kommune investerte 1 milliard Forinter i 2014 for å renovere kurbadet og gjøre det mer komfortabelt. De har skapt en ny ”eventyr spa-avdeling” med 4 nye bassenger hvor alle har en utrolig panorama mot verdensarven – Donau-promenaden. Dessuten er det viktig å nevne den nye ungarsk-tyrkiske restauranten ved termalbadet og utendørsbassenget på toppen av bygningen. Her kan du også bade om natten. Herfra er det en fantastisk panoramautsikt mot Parlament og Donau. Ønsker du mer informasjon? Sjekk bildene og spør Bellanor.

Be om tilbud nå!