Bellanor Logo
great britain flag

Gratis tips om Budapest

Er du klar over hva som avgjør om turen til Budapest blir en suksess? Vil du like å få tips om hva du bør gjøre og ikke bør gjøre i den ungarske hovedstaden? Vil du like å få førstehånds innsidertips angående Budapest?

Hvis du ønsker å få overbevisende svar på disse spørsmålene, registrer deg som mottaker av våre 8 nyhetsbrev „SKAL DU TIL BUDAPEST? – INNSIDERTIPS PÅ NORSK”. Det er GRATIS og i løpet av de kommende uker vil vi sende deg nyttige tips om Budapest.

Her er smakebiter av inneholdet:

  • HVOR SKAL JEG BO? – Du kan finne nesten tusen forskjellige overnattingssteder i Budapest. Noen av dem er billige, andre er dyre, men hvilke tilbyr god kvalitet til overkommelige priser?
  • ET STED HVOR PENGENE MINE ER MYE MERE VERD! I følge VG Nett er Budapest den billigste storbyen i Europa å feriere i. Mange ting er virkelig billige, men kvalitet er heller ikke dyrt! Hva koster ting i Budapest?
  • HVA BØR JEG DEFINITIVT INKLUDERE I MITT BUDAPEST PROGRAM? Stedet hvor du kan ta de vakreste bildene av byen og barene som tilbyr de beste vinene i sentrum. „Må se”-steder og anbefalte program i Budapest.
  • HVA HAR BUDAPEST Å TILBY KVINNER? Visste du at skjønnhetstjenester som frisering, manikyre, pedikyre og kosmetikktjenester koster en tredjedel av de gjør i Norge? Visste du at sentralt i Budapest kryr det av restauranter og barer som tilbyr deilig mat og underholdning? Få en smak av det rikte tilbudet i byen.

Ja, jeg vil gjerne ha nyhetsbrevene med tips!