Bellanor Logo
great britain flag

Jubileumsfeiring i Budapest

Uforglemmelig fest – til en rimelig pris – med norsk assistanse

Har du et spesielt jubileum snart? Må du organisere feiringen for en hel gruppe? Har du noen gang tenkt på å gjøre feiringen mer minneverdig med en utenlandsreise? Trenger du hjelp for dette?

Budapest er et veldig godt valg for å feire merkedager eller jubileer, f.eks:

  • Skolejubileer, åretsmøter
  • Bursdager og familiebegivenheter
  • Brylluper
  • Spesielle datoer for en forening eller for en klubb
  • Firmaarrangementer, julebord

De fleste våger ikke å organisere et slikt arrangemant i utlandet fordi de ikke vet plasseringen av de mest kreative stedene, de beste kjøkkenene, hvor du skal bestille en kake, hvordan organisere transport eller hvor er de mest interessante programmene i byen.

Du trenger ikke å tenke seg til dette! Vi kjenner hvert hjørne av byen og vi elsker å organisere. Vi har erfaring, kreativitet, lokal kunnskap, nettverk av kontakter, entusiasme og sist men ikke minst, vi snakker norsk!

Vi kan organisere slike program på samme personlige måte som du ville ha gjort hvis du planla dette selv.

Vi organiserer stadig flere bryllup for våre norske gjester.  Her følger noen tilbakemeldinger fra våre tidligere gjester:

Tilbakemelding fra et 50 års skolejubileum: 

” Gladgjengen fra LSR 64 som kosa seg til beinet. Takk til Bellanor – og til Bjørn som fant på den genistreken det var å feire 50-årsjubileum i Budapest! “Best 3-day-party ever!”
 
Judith fra Lofoten, juni 2014.

  Tilbakemelding om en jubileumsreise for et 125 år gammelt kor:

” Makan til korpstur! Vi hadde en fantastisk flott tur med akkurat passe innslag av aktiviteter. Konserten ble en suksess i et flott lokale. Et flott hotell med god standard i rolige omgivelser. Dine samarbeidspartnere i Budapest gjorde en fantastoisk flott jobb for oss. De var veldig tjenestevillige og ønsket hele tiden det beste for oss. Forøvrig fikk barotonsaxen en noe ublid bagasjebehandling og var ikke spillbar ved ankomst. Det klarte de å få noen til å reparere på en helt utmerket måte. All ære. Jeg kan uten forbehold anbefale vertene i Budapest. “
 Bjørn fra Trondheim om Byneset musikkorps – Jubileumstur, juni 2014. 

Tilbakemelding om en 50 års bursdag

” Ønsker bare å skrive kort til deg og takke for din bistand til vårt arrangement ! Veldig vellykket og gode tilbakemeldinger fra våre venner/gjester. ”
Øivind om Belllanor medarbeid til hotellreservasjon, bursdagfestarrangering, oktober 2011

Be om tilbud og bli overrasket over hvor flotte løsninger vi kan tilby deg!

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.