Bellanor Logo
great britain flag

Kundenes favoritter i Budapest

dry martini BudapestDRY MARTINI PÅ DONAU
Ta en privat tur på Donau med en kjempefin båt når sola går ned. Drikk en dry Martini, hør god musikk og nyt livet. Det et program hvor du kan føle deg som VIP gjest.
Pris: € 220,- pr. båt (maks. 12 personer)Be om tilbud nå!

vinsmaking i BudapestVINSMAKING MED KVALITETSVINER I BUDAPEST
Dette programmet holdes i sentrum, i et veldig koselig lokale. På dette populære stedet tilbys produkter fra de beste ungarske vinområdene. I løpet av programmet får du smake på 4 forskjellige gode viner og du får ungarsk tilbehør og ikke det minst blir du kjent med ungarske viner, vinlokaler, produsenter og vinkultur. Programmet kan være en god start på et skikkelig nattprogram, men kan også gjennomføres på dagtid. Pris:€ 26,-pr.person. Det er også mulig å ha en „vinmiddag”. Be om tilbud nå!

Segway BudapestSEGWAYTUR
Det er den nyeste „galskapen” i byen. Bli kjent med severdigheter med en segway. Det er lett å lære hvordan segway kjøres, til og med hvis du aldri har prøvd. De professionelle instruktørene blir med under hele turen. De snakker om byens historie, hemmeligheter og legender. Programmet tar 30-150 minutter.
Pris €25-75,- pr. person (avhengig av området)

Be om tilbud nå!

Dinner cruise BudapestEKSKLUSIV BÅTTUR PÅ DONAU MED MIDDAG
Budapest er kjempe vakker om kvelden når alle bygningene og severdihetene på begge sidene av Donau er belyst. Vi anbefaller et hyggeligt kveldsprogram: en 2,5 timers båttur på Donau med et glass champagne og 4 retters middag. Gjennom middagen kan du nyte behagelig levende bakgrunnsmusikk. Pris: € 62,- pr. personBe om tilbud nå!

dag spa salong i Budapest REVITALISERENDE DAG-SPA PROGRAM
Den DAG-SPA salongen som Bellanor benytter, er en av de nyeste og mest elegante av sitt slag i Budapest. Inne kan du kose deg i en orientalskinspirert atmosfære, perfekt for de som leter etter litt hvile og avslapping. Det finnes et rikt utvalg av alternativer å velge mellom, blant annet forskjellige typer bassenger (Kneippbasseng, hydro-massasjebad) og badstuer. Mellom velværebehandlingene, kan du slappe av med te, kjeks og frukt i avslapningsavdelingen. Pris: fra € 110,- pr person, avhengig av behandlingene

Be om tilbud nå!