Bellanor Logo
great britain flag

5 stjerners hotell

1/ Hotel med byens beste beliggenhet

Intercontinental-Budapest

Hotellet kunne ikke ha bedre plassering enn å stå ved Donau. Du har utsikt fra vinduene mot Festningsområdet, mot Lenkebrua eller mot små gater i sentrum. Hotellets egen kafe ligger på promenaden mot Donau. Rommene ble oppusset for noen år siden i moderne stil. Butikkene i sentrum og den historiske Gerberaud Kafe er i gåavstand fra hotellet. Det er fantastisk å sitte på terassen og ta et kaldt øl eller et glass hvitvin om sommeren eller å sitte i lobby med en varm capuccino eller en kopp gløgg ved et svært pepperkakehus om vinteren. Det er anbefalt for små grupper som har lyst til å ha spenndende programmer sammen, par som reiser hit for å ha en romantisk helg eller en „jente-klubb” som vil gjerne ha masse moro eller besøke julemarked i nærheten av hotellet.

Be om tilbud nå!

2/Et ordentlig SPA hotell med 5-stjernes velvære

Aquincum-Budapest

Dette hotellet tilbyr SPA-opplevelser hvor du kan slappe av og fylle opp batteriene.
Aquincum hotell er et 5 stjernes ordentlig spa hotell, et av de beste med sin 1660 m2 klassisk spaavdeling og moderne „mediterran style” enteriør. Hotellet har naturlige varme kilder med naturlig minneralvann. De helbredende effektene av vannet har blitt påvist av kemikere, laboratorier og ved medisinske forsøk. Det spesielle med vannet er inneholdet av mineraler, noe som gjør det egnet til å behandle mange sykdommer, spesielt reumatisme og andre muskelproblemer.
Rundt hotellet finnes et sjarmerende sentrum med restaurant, vinbar og pub hvor konserter og aktiviteter holdes i sommertiden.
Rommene på hotellet er romslige og koselige med mulighet for å lage te og kaffe.
Hotellet har sin egen restaurant og bar, møterom og spaavdeling med en spesiell atomsfære. Der kan gjestene nyte svømmebasseng, 2 kurbasseng, Kneippbasseng, fittnessrom, jacuzzi, solarium og stimbad. Spa gir mange muligheter for massasjer, kroppsbehandlinger og en rekke helse- og veværetjenester som f. eks. fiskepedikyr og ansiktsbehandling.

Be om tilbud nå!

3/Klassisk eleganse, VIP følelse

Boscolo-Budapest

Du føler deg som en VIP gjest når du går inn i ankomsthallen til dette jugendstil Hotellet. Hotellet fikk prisen som „the hotel of the year in 2013 in Hungary, in 5 stars hotel category” som det absolutt fortjente.
Dette lukseriøse, elegante 5-stjerners hotellet ligger i sentrum av det historiske „downtown”. Hotellet har en typisk italiensk stil med eleganse og høflighet. Rommene er ganske store og klassiske. Møbler og utstyr er av høyeste kvalitet.
Som en del av dette palasset, ligger også den klassiske New York Cafe med sine fantastiske kaker, kaffe, lunsjer og middager. SPA-avdelingen på dette hotellet ser ut som en alpin iskorridor, vakker og rolig. Prøv dette en varm sommerdag!

Be om tilbud nå!

4/Modern og elegant

Buddha-Bar-Budapest

 

Det nyeste 5 stjernes hotellet ligger akkurat midt i byen, inn i sentrum med masse butikker, kafeer og restauranter i nærheten. Bygningen er klassisk, fra 19. årstallene, men hotellet har en veldig spesiell atmosfære med orientalsk stil som er kombinert med de mest moderne tekniske og arkitektoniske utviklingene. Gratis adgang til hele Buddha-Bar musikk kolleksjonen, interaktiv multimedia LED TV system, intelligent digital informasjons platform for gjestene.

Be om tilbud nå!