Bellanor Logo
great britain flag

Sightseeingturer

Budapest – Blant verdens 10 best destinasjoner!

Har du hørt at CN Traveler internet magasinet rangete Budapest som den nest beste destinasjonen i hele verden? Tør vi tror på dem? Sansynligvis får du svaret hvis du reiser hit og sjekker selv. Vi kan hjelpe deg med dette og: Ja, du kan tro på magasinet!
Budapest er en fantastisk by – fordi den ligger utrolig vakkert til på begge sider av Donau, fordi byen har et fint klima, fordi du kan spise god mat, fordi vinbarene tilbyr de beste ungarske vinene og ikke det minst, fordi byen tilbyr mange spennende programmer.
Du kan oppdage Budapest på mange måter. For eksempel kan du få et innblikk i de fasinerende „kriker og kroker” av Budapest og byens indre liv med hjelp fra en norstalende guide. Vi kjenner de flinkeste autoriserte guidene i byen!


OperahusPRIVAT SPASERTUR I BUDAPEST med norsktalende guide (tar ca. 2 timer): 
Under denne spaserturen, spesielt tilpasset Bellanors kunder, vil du ikke bare få se de vanlige severdighetene i Budapest, men også gjøre deg kjent med både ny og gammel fasinerende arkitektur eller den ungarske matkulturen. Godt forberedte norsktalende guider vil lede disse små intime gruppene og de kan også svare på spørsmål og hjelpe til med råd om hvor dere kan tilbringe eventuell fritid i Budapest.
Pris: € 27,- (min 4 personer). Be om tilbud!

kafePRIVAT SPASERTUR med kaffepause (tar ca. 3 timer): 
 Budapest har mange koselige, behagelige kafeer i byen med modern eller klassisk stil i sentrum, i gamlebyen eller på Slottområdet. Vi har utvidet den klassiske Bellanor spasertur med en kaffepause hvor vår norsktalende guide viser deg noen „må-se” steder og du kan prøve en kopp god kaffe med en tradisjonell ungarsk kake. Hvis du er heldig, lager kondittoren en gammel ungarsk „strudel” (retes på ungarsk) rett foran oss og du kan smake etter noen minutter!
Pris: € 45,- (min. 4 personer). Be om tilbud!

1-Shopping-001SPASERTUR MED SHOPPING (tar min. 3 timer): 
I løpet av programmet oppdager du Budapest sett med kvinneøyne. En 3 times spasertur med norsktalende guide skal vise noen av byens hemmeligheter, spennende historie og skjulte skjønnheter. Guiden tar deg til det største og eldste matmarkedet og de små butikkene hvor du kan finne klær fra unge ungarske designere eller alternative shoppingmulighter.
Pris: € 40,- (min. 4 personer) Be om tilbud!

Stitched PanoramaSIGHTSEEINGTUR I BUDAPEST med buss (tar ca. 3 timer)
Under bussturen kan dere se alle de store severdighetene i Budapest, på begge sider av Donau. Under turen får du en mulighet til å ta en liten spasertur på Slottsområdet eller å nyte den fantastiske panoramaen mot Pestsiden fra Citadellen. Du vil få se så mye som mulig av byen mens du kan nyte atmosfæren. De autoriserte guidene snakker engelsk, spansk eller tysk og forteller byens hemmelige historie, skjulte steder og severdigheter. Programmet inneholder en „pick-up” (hente) tjeneste fra ditt hotell. Turen ender i sentrum.
Pris: € 25,- pr person  Be om tilbud!

Budapest-Heroes-SquareBUSSTUR MED NORSKTALENDE GUIDE (tar ca. 3 timer)
: Vi arrangerer også bussturer med norsktalende guide. Med på turen er en vennlig og godt forberedt norsktalende guide som også kan svare på dine spørsmål. Minimum antall på disse norskguidede turene er 6 personer. Be om tilbud!

Boat-trip-2SIGHTSEEINGTUR I BUDAPEST med båt dag tid (tar ca. 1 eller 2,5 timer)

:
I løpet av programmet kan du oppdage Budapest. En times båttur på Donau viser deg noen av byens hemmeligheter,spennende historie og skjulte skjønnheter. Dette er også et vinterprogram, da panoramadekket er innebygget og oppvarmet. Fra april til oktober kan du spasere en og halv time på den vakre Margaretøya. Det serveres et glass valgfri drikke på båten (Champagne, hvitvin eller øl) og tillegg til dette et glass limonade. Pris: € 16 ,- med taxi til båten.  Be om tilbud!


parlament_nagySIGHTSEEINGTUR I BUDAPEST med båt om kvelden (tar 1 time)
: Dette er et en times sightseeing program om kvelden. I løpet av turen ser du Budapests fineste, belyste bygningene og severdihetene på begge sidene av Dona og samtidig forteller en 30 minutters film og audio guide om historie av byen. Dette er også et vinterprogram, da panoramadekket er innebygget og oppvarmet. Det serveres et glass valgfri drikke på båten (Champagne, hvitvin eller øl).
Pris: € 20 ,- pr person med taxi til båten. Be om tilbud!