Bellanor Logo
great britain flag

En uforglemmelig, praktfull kveld i Ungarn – operatur til Budapest

Operahuset i Budapest er verdensberømt, det Palasset i neo-renessanse stil ble åpnet i 1884 og en rekke berømte ungarske og utenlandske komponister har jobbet her. Gustav Mahler var for eksempel musikkintendant ved operaen 1888-1891.

Også i dag er institusjonen verdenskjent og her tilbys forestillinger av høy kunstnerisk kvalitet. Mange utenlandske kunstnere samarbeider med Statsoperaen og opptrer her. Hvert år besøker tusenvis av turister bygningen for å oppleve et av Budapests mest imponerende nasjonale monumenter fra det 19. århundre dekorert med fantastiske takmalerier.

Repertoaret i år inkluderer blant annet: Puccini: La boheme, Madama Butterfly; Bizet: Carmen; Charles Gounod: Faust og Pjotr Iljitsj Tsjajkovskij: Onegin. Ballett fanatikere kan se forskjellige forestillinger for eks. Spartacus av Aram Chatjaturjan eller Nøtteknekkeren av Pjotr Iljitsj Tsjajkovskij.

Og hvis du er glad i musikaler, har du mulighet til å se Leonard Bernsteins West side story eller Sir Elton Johns Billy Elliot, en ny musikal, basert på filmen med samme navn i Budapests andre operahus,  Erkel Ferenc Teater.

Vi tilbyr skreddersydde operaturer hele året og garanterer at det blir en sterk opplevelse å sitte i det praktfulle operahuset og lytte til fortryllende musikk eller stå med et glass musserende vin i hånda på balkongen i pausen og se på forbipaserende nede på gata.

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.