Bellanor Logo
great britain flag

Tilbud til fibromyalgi grupper

Helsetur for grupper med kroniske smerter

Som reisebyrå med mye erfaringer vet vi at reisen for en pasient som har kronisk smerter i ryggen eller nakken, har reumatisme eller fibromyalgi, trenger mye omsorg og gode forberedelser. Madrassekvaliteten på hotellet er viktig, hvor lange og hvor slitsomme er programmene, er det mulig å slappe av og lade opp med spa på hotellet. I flere år har vi organisert mange besøk til Budapest for fibromyalgi grupper. Gjennom vårt arbeid har vi fått mye erfaring med disse praktiske spørsmålene. Denne kunnskapen ønsker vi å dele med dere, når vi anbefaler Budapest som reisemål.

Budapest blir ofte rangert som en av verdens 10 mest populære destinasjoner. Byen har mye å tilby. En utrolig rik arkitekturarv, en ultimat spa- og wellness kultur og et fargerikt kulturliv.

„Donaus perle” er lokalisert på begge sider av elven Donau. På grunn av den pittoreske utsikten fra elven og broene, Parlamentet, den inntrykksfulle Slottshøyden og den imponerende elvebredden, har UNESCO plassert dette stedet på sin verdensarvliste.

Budapest panorama Szechenyi Budapest Budapest Fiskebastionen

Budapest er den hovedstaden i verden, som har flest varme kilder med naturlig minneralvann. Alle varme kilder i Ungarn har en spesielt høy konsentrasjon av mineraler, noe som gir høy helbedelseseffekt og velvære. I tillegg til dette det har positiv virkning på mange sykdommer som for eksempel reumatisme, muskelsmerter eller fibromyalgi. Termalvannets helseeffekt er blitt påvist av kjemiske laboratorier og medisinske tester.

 Hotel Budapest Aua fittnes Budapest Baseng Budapest

Vi kan anbefale et klassisk termalhotell under oppholdet som ligger på Donaus vakreste øy, Margaretøya, i nærheten av sentrum, men samtidig stille og rolig. Dette 4-stjernes hotellet ligger i et grønt miljø, uten biltrafikk, i en park på 100 hektar. Øya gir mange muligheter for alle, som liker aktiv avslapping. . Rommene på hotellet ble oppusset i år. De er romslige og veldig komfortable med mulighet for å lage te og kaffe. Hotellet har sin egen varme kilde med termalvann. I spa- og terapeutisk avdeling bruker de termalvannet for sine internasjonalt berømte behandlinger. Der finnes også innendørs- og utedørs bassenger, aromakabin, steam kabinet, sauna, fittnessrom og solbadterasse. Hotellet har også 2 restauranter, kafe, frisør – og hudpleiesalong.

Budapest Budapest Budapest

Hvis dere ønsker hjelp til å organisere en flott tur til Ungarn send en mail så kontakter vi dere for nærmere planlegging.

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.