Bellanor Logo
great britain flag

Spennende grotteturer under den ungarske hovedstaden

Er du åpen for en ny utfordring? Sjekk hva Budapest har å tilby under jorden!

Budapest er berømt over hele verden for sine varme kilder, men visste du at det varme termalvannet også har formet et stort grottesystem under hovedstaden? Systemet er anslått til å være 120 km langt og består av 9 strengt bevarte grotter. Nå er det mulig å ta en spennende tur under Budapest!
Du kan velge en tur som passer dine ambisjoner. De enkleste rutene passer for nybegynnere som foretrekker en avslappende spasertur på oppbygde gangveier.
De modigste som ønsker et virkelige eventyr kan finne meget utfordrende ruter hvor vegger må klatres og trange passasjer må krypes gjennom. De vanskeligste rutene anbefales bare for de modigste. Dette er opplevelser du vanligvis bare ser på kino og det er vanskelig å tro at du får delta selv.
Alle turene ledes av profesjonelle grotteguider og alt nødvendig utstyr skaffes.
Hvis du velger en av disse grotteturene, vil du få en unik opplevelse med en spesiell atmosfære og fantastiske dryppstensformasjoner. Dette er virkelig verd å oppleve!
Prisene er avhengige av lengden på turen og vilket program som velges og det koster mellom 130-180 NOK pr. person.

Hvis du ønsker å gjøre noe uvanlig mens du er i Budapest (og du har ikke klaustrofobi), prøv en Budapest Grottetur. Ta kontakt med oss og vi tilpasser en spesiell tur for deg!

BE OM TILBUD