Bellanor Logo
great britain flag

“Vi er stolte av vinproduksjonen som avspeiler kvalitetsprinsippene våre”

Er du glad i vin? Planlegger du å starte en vinklubb? Besøk en ungarsk vingård som produserer kvalitetsvin og er drevet av sjuende generasjons vinmaker, Attila Gere!

Gårdeieren som ble kåret til Årets vinmaker i 1994, startet å produsere vin i 1978 i en liten, sjarmerende by, Villány i Sør-Ungarn. Området er et av de viktigste vindistriktene i landet hvor jordsmonnet er velegnet til dyrking av druer. Gere rødvinene er verdenskjente, men det blir også produsert hvitvin på gården.

“Vi utvikler oss hele tiden. Vi har flere investeringer: en vingård, et hotell, en restaurant, og vi produserer også druekjerneolje. Vi har mange andre, nye ideer, men det vil jeg ikke snakke om ennå”– sa kona til gårdseieren som også jobber i familiebedriften.
Ifølge henne er produktene deres veldig populære både i Ungarn og i utlandet på grunn av den høye kvaliteten. “Vi har forpliktet oss til å produserer bare kvalitetsvin. Det er grunnen til hvordan vi oppnår suksess.”– oppsummerer hun.

Gere familien inviterer alle til Villány som er glad i vin og leter etter kvalitet. En vintur er ikke bare en fin ferie om høsten, byen har mye å tilby hele året. I tillegg til å smake på de fineste vinene i kjellerne, tilbyr programmet også en innsikt i og en smak av det ungarske gourmetkjøkkenet på Gere restauranten. Hotellet har også en deilig spa-avdeling hvor man kan slappe av etter vinkjellerbesøket eller få en druekjerneolje massasje.

Hvis dere ønsker hjelp til å organisere en flott vintur til Ungarn, be om tilbud, så kontakter vi dere for nærmere planlegging. Vinturer til utlandet kan jo iblant bli en nokså dyr affære, men Ungarn har fortsatt et behagelig lavt prisnivå for nordmenn.
Bestill en vintur til Villány, og opplev et av Europas beste vinland – om ikke det beste…

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.