Bellanor Logo
great britain flag

Aktiv ferie i Budapest

Ta en aktiv ferie! Budapest er i stadig utvikling og forandring. Det finnes alltid nye steder og programmer. Byen tilbyr også forskjellige muligheter hele året. Du finner alltid fantastiske programmer, uansett årstid.

  • Er du åpen for en ny utfordring? Sjekk hva Budapest har å tilby under jorden!Hvis du ønsker å gjøre noe uvanlig mens du er i Budapest (og du har ikke klaustrofobi), prøv en Budapest Grottetur.
  • Ville du prøve ut å klatre mellom trærne i skogen på taubanene på ca. 15 meters høyde? Hvis svaret ja, er din plass den såkalte Klatreparken som er en Adventurepark i det fri. Hvis du er nok tøff og moden, må du ikke utelate denne muligheten!
  • Off road Segway – „Cool” i Budapest nå.Har du sett turister i storbyer som stå på en 2-hjuls roller (Segway)?Hvis du liker å være aktiv på dine reiser, er dette noe for deg. Et Off-road segway program tilbys nå på et av Budapest’s vakreste steder, Normafa på Budasiden. På turen brukes den nyeste amerikanske X2 off-road Segway. Det er lett å lære hvordan man kjører dem, selv for de som ikke har prøvd Segway tidligere. Professionelle instruktører hjelper deg å bli kjent med bruken av dette spesielle kjøretøyet.Turen er organisert med professionelle turguider, beskyttelsesutstyr og forfriskninger er inkludert. Turen tar ca 1,5-2 timer, inkludert 30 minutters trening på en øvningsbane. Prøv dette sammen med venninene dine mens du er i Budapest!
  • Det såkalte Exit game er ett av de mest interessante og aktive programmene i Budapest som er typisk ungarsk. Du kan ikke finne en slik opplevelse på et annet sted. En begeistret gruppe er nok, og spillet kan startes. Exit game – et aktivt program med masse moro, spenning og humør!
  • Hvem har ikke lyst til å fly? Hvis du er modige nok, kan du prøve fritt fall (vektløshet) i en innendørs simulator…
  • Det gjør ingenting at du er 25 eller 55 år gammel, dette er gøy uansett! Enjoy et veldig specialt program sammen med venninene dine. Prøv noe, som du har aldri gjort. Hvis du ønsker å le mye og lære noe nytt, da meld deg med en gang til vår Burlesque-danse lesson.
  • Liker du folkedans? Vil du helst være tilskuer eller liker du å delta selv? Budapest har gode programmer å tilby til begge. Det er ikke mange land ved siden av Ungarn som har så høyt artistisk nivå på sin folkedans!
  • Boblefotball: Hvis du liker fotball, mye gøy og liker å konkurrere med kameratene eller kollegaene dine, prøv dette! Boblefotball er populær i hele Europa og du kan nå prøve det i Budapest.
  • Kokeprogram i Budapest : Du har sansynligvis allerede hørt om ungarsk gulasch, men vet du om det er en stuing eller suppe? Hvis du vil finne ut det, bli med oss på et praktisk kokekurs. Har finner du ut steg for steg hvordan du kan lage de mest kjente ungarske retter. Avslappet atmosfære, resepter og hjelp fra sjefskokken er garantert!
Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.