Bellanor Logo
great britain flag

Mest populært for jenter!

1/ REVITALISERENDE DAG-SPA PROGRAM med 2 BEHANDLINGER (ca. 100 minutter)

Programmet består av 2 forskjellige behandlinger. Vi har satt sammen 3 forskjellige pakker, slik at du kan velge den behandlingen som passer best for din kropp og dine ønsker. Aromapakken, Fornyelsespakken og Kroppskonturpakken. Revitaliserende dag-spa program med 2 behandlinger inneholder:

  • 30 minutters kroppsskrubbing
  • 60 minutters kroppsmassasje
  • forfriskninger

Pris: Kr. 890,- med transport til salongen

BE OM TILBUD

SPA MANIKYR OG/ELLER SPA PEDIKYR (tar ca. fra 1 til 2 timer)

Dette programmet tar deg til en trendy og eksklusiv spa salong. Du får en spa manikyr og/eller en pedikyr med lakking. Tjenesten består av fot- og handskrubbing, forming, forfriskende aroma massasje og lakking.

  • Pris:Spa pedikyr eller manikyr: Kr. 300,- med transport til salongen
  • Spa manikyr og pedikyr pakke: Kr. 500,- med transport til salongen

BE OM TILBUD

SZECHENYI – Termalbadet som gir en fantastisk opplevelse og et sundt liv

Szechenyi termalbadet er et ”must” for alle som besøker Budapest. Det største og eldste badeanlegget i Ungarn, nest største i Europa er Széchenyi Thermal Bath med utvendig og innvendig bassenger, 11 medisinske bassenger, aromahytter, og flere typer sauna (lys, tørr og våt). De dampende utendørsbassengene skaper en varm og koselig atmosfære om vinteren, mens folk som spiller sjakk i vannet hører med til badets image om sommeren. Dette er det første termalbadet i Moderne renessanse stil i Pest. I Bryssel er det en miniutstilling hvor dette badet representerer Ungarn. I badets stemningsfulleThai salong kan du få en 60 minutters Thai massasje.

  • Szechenyi pakke med thai massasje inkluderer:
  • Inngang og bruk av kabin
  • 60 min. tradisjonell thaimassasje, eller en 60 min.massasje med ulike aromaoljer

Pris: Kr. 700,- med transport til badet. (Pris uten Thai massasje er Kr. 280,-)

BE OM TILBUD

3D ØYEVIPPEFORLENGELSE

Denne behandlingen, som er kjempepopular og fasjonabel i dag, resulterer i vakre, lange og fyldige øyevipper som varer i ca.en måned. I løpet av 1,5 timers behandling, forlenger og fyldiggjør eksperten de naturlige vippene en etter en. Behandlingen er smertefri og avslappende.

Pris: Kr. 570,-

BE OM TILBUD

BURLESQUE KLASSE

Det gjør ingenting at du er 25 eller 55 år gammel, dette er gøy uansett! Enjoy et veldig specialt program sammen med venninene dine. Prøv noe, som du har aldri gjort. Hvis du ønsker å le mye og lære noe nytt, da meld deg med en gang til vår Burlesque-danse lesson. Burlesque… Hva er dette egentlig?

Burlesque er en danse, en personlig styl og en livfølelse. Den burlesque danseren er ekstremt kvinneaktig, raffinert sexy, selvsikker og tidløs, som fortryller alle med sine avanserte bevegelser og besværlige mimikker. Det finnes humør og erotikk rundt hennes forestilling. Den fransk slylen har erobringet siden 1800. I dag overlever en renesanse i hele Europa. Gjennom den 90 minutters klassen lærer du de viktigste gestikker, teknikker, mosjoner og forlokkende blikkene – sammen med venninene dine fra Alma Pirner, den verdenstmester av egzotiskdanse.

Pris med taxi til programmet: fra Kr. 250,-/person (min. 4 personer)

BE OM TILBUD