Bellanor Logo
great britain flag

Tid for meg selv

Dette er et skjønnhetsprogram som alle kvinner fortjener!
Med litt omsorg og noen triks kan alle kvinner bli mer attraktive. Vi tilbyr denne pakken hvis du ønsker å kombinere en hyggelig reise med luksuriøse skjønnhets- og velværebehandlinger. Mens du får en nydelig, revitaliserende ansiktsbehandling, venter en fotpleier, en håndpleier og en frisør på å skjemme deg bort.

“TID FOR MEG SELV” inkluderer:

  • 3 netter på et 4 stjernes hotell med frokostbuffé
  • Velkomst service: orientering på norsk, praktiske informasjoner om programmet, byen, lokal valuta, butikkene, de beste restauranter, tips til musikk-, danse- eller vinbarer, ungarske spesialiteter
  • Velkomstkaffe med snacks
  • Transport fra/til flyplassen i Budapest og til alle Bellanorprogrammene
  • Tilpasset ansiktsbehandling i et ”anti-aging” senter
  • 1 times sightseeing med båt, et glass valgfri drikke
  • Besøk på en spa-salong: Spa manikyr eller spa pedikyr, hårvask og føning
  • Bellanorassistanse: 24 timers telefonhjelp under hele oppholdet

PRIS for “Tid for megselv”: fra € 455,- pr. person (avhengig av hotellvalg og sesong)

 

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa .

Be om tilbud nå!

PROGRAM:

Du begynner opppholdet i Budapest med en sighseeingtur med båt.  Båtturen på Donau viser deg noen av byens hemmeligheter, spennende historie og skjulte skjønnheter. Fra mars til oktober kan du spasere en time på den vakre Margaretøya. Det serveres et glass valgfri drikke på båten (Champagne, hvitvin eller øl) og tillegg til dette et glass limonade.

Pakken inneholder en tilpasset ansiktsbehandling i en hudpleiesalong (anti-aging center) hvor du får en full revitalisering av ansiktet ditt. Resultatet er synlig allerede etter den første behandlingen. Etter konsultasjon med en ekspert, får du en hudfornyelsebehandling, som passer til din hudtype. I salongen, bruker ekspertene de mest moderne internasjonale hudbehandlinger og „anti-aging” teknikker. Du får også øyebrynkorrigering og øyevippebehandling som består av trimming og farging, hvis du ønsker det. Forfriskninger er inkludert.

I løpet av programmet besøker vi en behagelig skjønnhetssalong hvor du får en fin frisyre og du kan velge spa-pedikyr eller spa-manikyr. Salongen representerer de høyeste internasjonale standarder.

Du kan velge hotell fra vår „overnattingsmeny”. Vi anbefaler 4- eller 5-stjernes hoteller.  Alle hotellene våre er koselige med lett adgang til alle stedene i Bellanorprogrammene og til turistattraksjonene i Budapest. Hotellene har fine, komfortable rom med aircondition, minibar, telefon og TV med internasjonale kanaler samt gratis Internettforbindelse. Se linkene til hotellene her: 4 stjernes hotell,  5 stjernes hotell.

Den ungarske hovedstaden har svært mange shoppingmuligheter. Her finnes mange store shoppingsentre av høy kvalitet og du får tips om hvor du kan finne de beste motebutikkene i sentrum. Her finnes alle de kjente merkene representert og det er mulig å finne veldig gode tilbud for de som liker shopping. I programmet er det avsatt rikelig med tid til dette.

I tillegg til dette programme kan du også velger flere tjenester individuelt fra vår menu: Skreddersy ditt program!

Se også våre andre spa pakketilbud her: Klassisk Spatur