Bellanor Logo
great britain flag

Kosmetikk- og spa tjenester

Kosmetikk- og velværetjenester av høy kvalitet er tilgjengelige til meget fordelaktige priser i Ungarn. Vi i Bellanor har brukt mye tid på å finne de beste salongene for våre gjester. Vi har personlig testet alle tjenestene før våre partnere ble valgt!

Vi bestiller gjerne disse tjenestene for dere hvis dere også bestiller hotell gjennom oss.

SPA MANIKYR OG/ELLER SPA PEDIKYR (tar ca. fra 1 til 2 timer)

Manikyr-Budapest

Dette programmet tar deg til en trendy og eksklusiv spa salong. Du får en spa manikyr og/eller en pedikyr med lakking. Tjenesten består av fot- og handskrubbing, forming, forfriskende aroma massasje og lakking.
Priser:
Spa manikyr: fra Kr. 260,
Spa pedikyr: fra Kr. 275,-
BE OM TILBUD

NATURLIG ANSIKTSBEHANDLING i et anti-aging senter (tar ca. 90-150 minutter)

Anti-aging-Budapest

Vi tilbyr et helt unik europeisk anti-aging-konsept. Resultatene er utrolige og er allerede synlige etter den første behandlingen. Behandlingen reduserer ikke bare rynker og aldringstegn, men gjør ansiktshuden synlig mer glatt og stram. Behandlingene er smertefri, behagelig og avslappende.

Les mer om salongen og anti-aging konseptet!

Ansiktsbehandling pakke inneholder:

  • Etter en konsultasjon med en ekspert, får du et hudfornyelseprogram som er tilpasset din hudtype.
  • Øyenbrynkorreksjon og øyevippebehandling som består av trimming og farging
  • Forfriskninger

Pris: fra Kr. 1320,- 

BE OM TILBUD

EKSKLUSIV FISKEPEDIKYR (tar ca. 2 timer)

fiskeoedikyr-Budapest

Eksklusiv fiskepedikyr er en trendy og behagelig opplevelse. Dette består av en 30 minutters behandling med levende fisk (Kangal/legefisk) fra Tyrkia som elsker å spise døde hudceller og samtidig gir de føttene en mikromassasje. Når fiskene spiser, legger de igjen spesielle enzymer og resultatet blir deilig myk hud på føttene. Eksklusiv fiskepedikyr inneholder:

  • en 30 minutters behandling med levende fisk (Kangal/legefisk)
  • fotskrubbing
  • pedikyr
  • 15 minutters fotmassasje

Pris: Kr. 290,- 

BE OM TILBUD

FRISØR

Du må ikke tenke på om du har råd til å farge håret ditt her. For å klippe håret og lage en fin frisyre før kveldsprogrammet eller for å farge håret ditt koster det bare en tredjedel av hva det gjør i Norge. Personalet i vår hyggelig salong representerer de høyeste internasjonale standarder. Frisørsalongene bruker de nyeste og mest modere trender innen franske hårklippingsteknikker. Hvis du gjerne vil vite mer om priser og muligheter, kontakt oss nå!

Pris : fra Kr. 140,-

BE OM TILBUDSMINKE

Vil du ha en fin sminke før kveldsprogrammet eller vil du lære noen triks? Skal du feirer din bursdag eller nyttårsdag sammen med venner og du vil gjerne se strålende ut? Alle kvinner ser vakrere ut med sminke enn uten. Det er mulig å beholde sin personlige stil selv om man følger trendene og bruke mye eller lite sminke. For å oppnå dette, behøver du ikke mer enn noen nøye utvalgte produkter og verktøy, kombinert med par smarte triks eller en sminkekspert som lager en elegant kveldsminke
Hvis du gjerne vil vite mer om priser og muligheter, kontakt oss nå!

BE OM TILBUD
3D ØYEVIPPEFORLENGELSE

Denne behandlingen, som er kjempepopular og fasjonabel i dag, resulterer i vakre, lange og fyldige øyevipper som varer i ca.en måned. I løpet av 1,5 timers behandling, forlenger og fyldiggjør eksperten de naturlige vippene en etter en. Behandlingen er smertefri og avslappende.

Pris: fra Kr. 580,-
BE OM TILBUD

MAKEUP-TATOVERING

Vil du ha øyebryn eller øyelokk som passer best til ansiktet og hårfargen din og som du ikke må gjøre noen ting med? Da skal du ta en øyebryntatovering! Spesialisten hjelper deg å finne ut hva som passer din personlighet best! Permanent øyelinjer legges fra vipperot og rammer inn dine øyne på en naturlig og lott måte. Eksperten bruker Nouveau Contor digital maskin og naturelle pigmenter.

Priser:
Øyebryn (ca 150 minutter): Kr. 1.530,-
Øyekontur, oppe  (ca 120 minutter): Kr.1.250,-
Øyekontur, oppe og nede (ca 130 minutter): Kr. 1.530,-
Leppekontur (ca 120 minutter) : Kr. 2.080,-
Leppekontur inkl. skravering av farge i hele leppen: fra Kr. 2.500,-

BE OM TILBUD