Bellanor Logo
great britain flag

Bryllup i Ungarn

Planlegger dere en uforglemmelig vielse i utlandet? Velg Ungarn hvor dere kan ha et fantastisk, overdådig bryllup på en kostnadseffektiv måte.

Planlegger dere bryllup i utlandet? Drømmer dere om å ha vielse på et romantisk slott eller på en gård på landet? Eller vil dere ha et avslappet, mer intimt bryllup med en liten, men kul fest etterpå? Kanskje ønsker du en grandios vielse i en gammel kirke med historiske tradisjoner? Ungarn har alle muligheter.

Vi anbefaler vårt land hvor det kan bli rimeligere enn i Norge. Vi har lang erfaring i å organisere opplevelser, og vi er fleksible og våre tjenester er alltid tilpasset din “lommebok”. Dere kan velge hovedstaden som kryr av fine, historiske bygninger, små butikker og koselige restauranter. Eller ikke så langt fra hovedstaden finnes det gamle slott, villaer og herregårder som er egnet for en uforglemmelig vielse.

Bryllup i Ungarn

I tilleg kan man kombinere vielsen med en fin sommerferie. Her er noen grunner til hvorfor du skal velge Ungarn:

Budapest er rett utenfor stuedøra. Det tar bare 2,5 timer med fly fra Oslo til Ungarns hovestad og fra april 2017. starter Wizzair en ny rute fra Flesland til Budapest. Så bergenserne kan også fly direkte til Ungarn neste vår og bli kjent med denne glamorøse, solrike byen.

Du vil møte gunstige priser for gastronomi og tjenester av høy kvalitet. Det ungarske kjøkkenet er verdensberømt, og i det siste har vi fått noen veldig fine gourmetrestauranter her i Budapest.

Vi kan ikke love at det blir helt skyfritt, men det er større sannsynlighet for at været blir fint og himmelen blå i Ungarn enn i Norge.

Vi kan selvfølgelig hjelpe dere med alt fra fotograf, makeup artist, hår stylist, dekorasjon, til musikk eller band. Vi skreddersyr arrangementet etter deres ønske og behov. Det er deres store dag, og det er dere som bestemmer hva slags bryllup dere vil ha.

Vi har fremdelse noen ledige helger igjen i 2018, og det er allerede mulig å bestille bryllup i 2019. Det er lurt å være tidlig ute, gjestene bør få invitasjon i god tid, og dere har tid til å finne den beste løsningen og det mest passende stedet i landet. Vi har også kontakt med norske bryllupsplanleggere og bryllupsarrangører som kan gi dere gode råd om arrangementet.

Hvis du ønsker luksus for lavere priser enn i Norge eller du bare rett og slett ønsker å nyte en kul fest med familie og venner på et koselig sted, la oss ordne det for deg! Vi garanterer at du vil reise hjem med uforglemmelige opplevelser!

Din tilfredshet er det viktigste for oss! Vi vil behandle bryllupet ditt akkurat som om det var vårt eget. Vi administrer personlig arbeidet i planperioden og vi vil også være til stede på den store dagen for å overvåke at alt går glatt. Vi samarbeider kun med de beste underleverandører og overvåker kontinuerlig kvaliteten på alle tjenester. Vi kan svare på alle dine spørsmål og finner løsninger på eventuelle problemer.  Vi venter på deg med massevis av friske ideer, inspirasjon og entusiasme!

I Ungarn kan du virkelig oppleve en uforglemmelig vielse og en fin ferie! 

Vi organiserer stadig flere bryllup for våre norske gjester.  Her følger noen tilbakemeldinger:

” Vi er superfornøyde med opplegget. Vi kommer til å leve lenge på det ! Brylluper var nydelig. Fantastisk fotograf. Elsket blomstene dere kastet på oss, og blomstene på sengen. Maten og restauranten var utmerket. Alt var fantastisk.”
Monica og Rune, fra Drammen, 2015.
 
Klikk her for mer tilbakemeldinger om Bellanor programmene: tilbakemeldinger

“Vi synes det har vært et kjempefint bryllup. Alt var tilrettelagt og organisert på en perfekt måte. Tidsskjemaene fungerte også perfekt. Vi kan sterkt anbefale andre å planlegge sitt bryllup i Ungarn. Herregården er et idyllisk og kjempefint sted å feire sitt bryllup.
Jorunn og Jon fra Trondheim, 2015. 

Klikk her for mer tilbakemeldinger om Bellanor programmene: tilbakemeldinger

Be om tilbud og bli overrasket over hvor flotte løsninger vi kan tilby deg!

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.