Bellanor Logo
great britain flag

Spa and the City

Et storbyprogram med avslappende spa-behandlinger
Vi anbefaler denne pakken for alle som gjerne vil kombinere mulighetene for et storbyprogram med flere behagelige avslappende spabehandlinger. I løpet av programmene får du mulighet til å slappe av ordentlig, men samtidig har du tid til å oppdage Budapest.

Vi arrangerer en komplett opplevelse for minimum 6 personer. Turen inneholder:

  • “SPA AND THE CITY” pakke inneholder:
  • 3 netter på et 3, 4  eller 5 stjerners hotell med frokostbuffé i sentrum
  • All transport fra/til flyplassen i Budapest og til Bellanorprogrammene
  • Velkomst service: orientering på norsk, praktiske informasjoner om programmet, byen, lokal valuta, butikkene, de beste restauranter, tips til musikk-, danse- eller vinbarer, ungarske spesialiteter
  • Budapest spasertur med norsktalende guide (2 timers)
  • Besøk på det tradisjonelle termalbadet Szechenyi
  • SPA program i en Dag-SPA salong med 2 behandlinger.
  • Bellanorassistanse: 24 timers telefonhjelp under hele oppholdet

 

Pris for “Spa and the city” pakke: fra € 390,-  pr. person i dobbeltrom (avhengig og hotellvalg og sesong.) Spesialpris for gupper!

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa .

Be om tilbud nå!

PROGRAM for Spa and the City 

Gjestene kan velge hotell fra vår „overnattingsmeny”. Vi anbefaler 3-,4- eller 5 stjerners hoteller. Alle hotellene våre er koselige med lett adgang til alle stedene i Bellanorprogrammene og til turistattraksjonene i Budapest. Hotellene har fine, komfortable rom med aircondition, minibar, telefon og TV med internasjonale kanaler samt gratis Internettforbindelse. Se linkene til hotellene her: 3 stjerners hotell4 stjerners hotell5 stjerners hotell.
Spisestedene i Budapest er ikke bare kjent for lave priser, men også for et rikt utvalg av god mat og drikke.

SzechenyiHvis du er i Budapest er det nesten obligatorisk med et besøk på et offentlig termalbad . Budapest har flere naturlige varme kilder enn noen andre byer i verden. Som en del av programmet besøker vi et av de største termalbadene i Europa (Szechenyi) med innen- og utendørsbassenger, aromakabin, lysterapi og tørr/våt sauna. De dampende bassengene utendørs skaper en lun og koselig atmosfære om vinteren, mens om sommeren er folk som spiller sjakk i vannet en del av imagen til badet. Vannet, som kommer opp fra dypet er på hele 70 grader Celsius og blir derfor kjølt ned til „normal” temperatur før det kan brukes til bading.
dag-spa-salong-i-BudapestPakken inneholder et halvdags program i den nyeste og mest elegante dag-spa salongen i Budapest. Inne kan du kose deg i en orientalskinspirert atmosfære, perfekt for de som leter etter litt hvile og avslapping. Det finnes et rikt utvalg av alternativer å velge mellom, blant annet forskjellige typer bassenger (f. eks. Kneippbasseng, hydro-massasjebad) og badstuer (klassisk, finsk, aroma- og infra). Etter å ha tilbrakt noen timer her, er kroppen uthvilt og sjelen avslappet! I dette programmet inngår det en pakke som består av 30 minutters kroppsskrubbing og en 60 minutters kroppsmassasje. Du kan velge blant 3 forskjellige variasjoner av massasjene og kroppsskrubbingene slik at behandlingen passer best for din kropp og dine ønsker.  Mellom velværebehandlingene, kan du slappe av med te, kjeks og frukt i avslapningsavdelingen. For ekstra komfort, gir salongen deg en badekåpe, tøfler, håndkle, dusjsåpe og sjampo.

I tillegg til bade- og velværeprogrammene har vi en 2 timers spasertur med norsktalende guide hvor du kan lære å kjenne Budapests hemmeligheter, spennende historie og skjulte skjønnheter.
Den ungarske hovedstaden har svært mange shoppingmuligheter. Her finnes mange store shoppingsentre av høy kvalitet og du får tips om hvor du kan finne de beste motebutikkene i sentrum. Her finnes alle de kjente merkene representert og det er mulig å finne veldig gode tilbud for de som liker shopping. I programmet er det avsatt rikelig med tid til dette.
I tillegg til dette programme kan du også velger flere tjenester individuelt fra vår menu: Skreddersy ditt program!
Se også våre andre spa pakketilbud her: Klassisk Spatur

“Synes alt var veldig bra, veldig fint å kunne dra på ferie uten å må tenke på å fikse alt selv. Vi hadde en kjempefin reise!” Killa fra Norge 
Klikk her for mer tilbakemeldinger om Bellanor programmene: tilbakemeldinger

Fyll inn navn og informasjon under – så sender vi deg et tilbud i løpet av 24 timer. Dette er ikke en bestilling, kun et prisanslag!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.