Bellanor Logo
great britain flag

Klatrepark – adrenalinpulserende eventyr ute i det fri!

Vet du hva årets mest populær aktivitet er i Budapest? Ville du prøve ut å klatre mellom trærne i skogen på taubanene på ca. 15 meters høyde? Hvis svaret ja, er din plass den såkalte Klatreparken som er en Adventurepark i det fri. Hvis du er nok tøff og moden, må du ikke utelate denne muligheten!

Det er en aktiv og kjempebra friluftsliv sammen med venner. I Klatreparken er ulike hindringer som strekker seg fra veldig lett til ekstremt vanskelig. Du kan starte med enkle oppgaver, for så å ta fatt de litt kompliserte utfordringene. Det er noen baner hvor det er mulig å konkurrere med hverandre så Klar! Ferdig! Gå!
Du klatrer hindrer for hindrer så du kan føle deg som Tarzan i urskogen. Men hvis du ikke ville gjøre det på grunn av høydeskrekk, kan du heie og gjøre morsomme bilder om eventyret. Før begynnelsen av fornøyelse får du noe instruksjon om bruket av taustiger. Dessuten får du klatreutstyr og hjelm så du kan føle deg i sikkerhet. Deretter kan du klatre rett til tops i et tre, og utfordringene begynner. Det er en fantasisk opplevelse å skli på en lang “sklibane” ned. Du kan være milevis utenfor komforsonen din. Du har 3 timer for å beseire hindringer.
I opplevelsesparken kan du også prøve deg på aktiviteter som å spille paintball, klatre i klatrevegg og vinglete hengebro, komme ut fra en labyrint og mye mer. Det er spesielt at du kan klatre på taustiene i natt også.
Alle inviteres på en adrenalin pulserende reise. Her får du en sjanse til å tøye egne grenser maksimalt.

Ha en ekstrem dag!

Be om tilbud nå!