Bellanor Logo
great britain flag

Exit game – et aktivt program med masse moro, spenning og humør!

Vet du hva årets mest populær aktivitet er i Budapest?

Det såkalte Exit game er ett av de mest interessante og aktive programmene i Budapest som er typisk ungarsk. Du kan ikke finne en slik opplevelse på et annet sted. En begeistret gruppe er nok, og spillet kan startes. Det er uavhengig av alder, kjønn og språk. Dere må ikke være redd for fysisk belastning fordi det er nok å ha mye logikk. Masse moro, spenning, humør og å tenke sammen er mottoet.
Regn og vind gjør ingeting for ytterverden blir glemt under spillet. Det er plassen hvor du og vennene dine blir mottat med låste dører. Lås gåten for å slippe ut av rommet!
Tenk om at dere blir stengt inne i et rom hvor alle detaljer har betydning. Dere får forskjellige sammenhengende logiske oppgaver som er gåter, nøkler, koder, hengelås, spor,lys osv.. Hvis dere kan følge sporene og alt blir klart, kan dere gå ut. Hvis det ikke lykkes… Men dere må ikke bli redde fordi dere kan få hjelp, hvis det trenges.
Dere kan se og høre hvordan klokken tikker så dere kan ikke ta det med ro. Da får dere enda mindre tid til å gå ut. Dessuten er de usikkert hva som løser oppgavene, men alt kommer an på dere.
Ville dere være etterforskere i en krimsak? Eller forhindre at en atombombe exploderer? Eller slippe ut av sjørøverens fangenskap, psykiatrisk anstalt eller fengsel? Eller delta i en spirituell seanse? Slike og andre Escape games venter på dere.

Resultatet hvet vi ikke, men en 5 stjerne opplevelse er garantert! Kom og prøv ut fordi det er tøft!

Be om tilbud nå!