Bellanor Logo
great britain flag

Tilbakemeldinger om Bellanor programmene

Hej Andrea! Ja, vi er kommet godt hjem, efter alle tiders dage i jeres skønne Budapest. ALT, klappede bare, bilerne som skulle hente os var præcise HVER GANG.(flinke og opmærksomme chauffører) Monika var en sød og dygtig guide på rundturen. (Hils mange og sig hjertelig TAK fra os alle. SÅ HELE DIT PROGRAM FORTJENER STOR ROS. Jeg vil varmt anbefale, ALLE jeg hører planlægger rejse til Budapest, at kontakte Bellanor. TUSIND TAK for et skønt og oplevelsesrigt ophold.

Hi Andrea.

Thank you for great service. Everything was perfect, and everybody was happy!

Have a nice day!

Feedback from a group leader, January 2019.

Da er vi tilbake etter en vellykket tur. Vi fulgte stort sett programmet med et par avvik. En av deltakerne som har vært med på alle turene våre betegnet denne turen som "the best ever". Vi hadde et problem med en el-sykkel men sykkelfirmaet dukket opp prompte og ordnet ut. Vi er veldig godt fornøyd med syklene og spesielt servicen og humøret til sykkel mannen. Så hils så mye til Ungarn og takk for et flott opplegg.

Tilbakemelding fra sykkelturlederen i september 2018

Thank you👍. We are all very happy with our stay in your beautiful city. The hotel was perfect, fantastic location in the city, the staff were helpful and nice, the breakfast was good, the rooms were nice and the hotel was clean. Some has mentioned that the pillow was a bit big. Maybe the hotel could offer a change to a smaller size for guests who prefer that. (But no one bothered to ask for an alternative.)
...
We are also pleased with all the transportation by bus to the arrangements. That was a good idea and saved us for a lot of planning and time!
...
But again, we are all very happy about this weekend👍

Kjersti -Gro Om Budapest tur, september 2018.

Hej Andrea! Tusind tak for et godt arrangement fra jer, vi har oplevet en masse og det har været en fantastisk oplevelse at besøge Budapest. Mange hilsner  fra os alle 9

Else om turen til Budapest, september 2018.

Takk til Bellanor! Nok en flott tur hvor alt fungerer etter planen, gode tips angående restaurant: St Andrea skybar; meget god mat hyggelig betjening og flott utsikt. Ellers var det shopping, og spabehandlinger, og tur på Donau. Alt i alt ble turen akkurat slik vi ønsket!! Takk igjen

Inger May om turen til Budapest, november 2017.

Hei igjen Emøke og tusen takk for fantastiske dager i Budapest!!! Fra første dag ble det slik du lovet og som jeg/vi håpet på, og siste kvelden på båten var så absolutt over all forventning🤗 Hyggelige sjåfører som fikk oss trygt til og fra hotellet!! Skal hilse så mye fra alle mine venner, du kommer nok til å høre fra oss dersom vi ønsker ny tur😃 Lykke til videre Emøke😄🌷🌷

Jenny om jentetur til Budapest, september 2017.

Jeg vil gjerne takke for et fantastisk opphold i Eger og Budapest. Programmet dere hadde satt opp passet perfekt og overgikk forventningene vi hadde på forhånd. Jeg vil også gjerne berømme guiden vår, Andrea, og sjåføren Peter som begge gjorde sitt til at vi fikk et minneverdig opphold i Ungarn. Tusen takk!

Andreas om vintur til Eger og Budapest, september 2017.

Alle er kjempefornøyde med hele opplegget som var godt tilpasset vår gruppe bestående av mennesker fra 0 til 70 år. Vi kommer gjerne tilbake via deres selskap og organisering! Tusen takk på vegne av oss alle 14!

70 år jubileum, familie med 14 medlemmer, oktober 2016.

Tusen takk for et fantastisk opplegg i Ungarn. Alle damene var strålende fornøyd både med hotell, opplegg og ikke minst guiden vår. Hun var svært behjelpelig og profesjonell. Da en i gruppen blei syk og måtte ha lege og sykehusbesøk var det veldig godt å ha en guid som til de grader stilte opp for henne og oss. For meg vil det være en glede å anbefale deg og ditt selskap til andre reiseglade grupper J

Elisabeth om vintur til Eger, september 2016.

Kære Emøke. Tusind tak for et fantastisk program i Budapest. Vi 10 piger fra Haderslev havde nøgle vidunderlige dag, tak til dig og Bellanor. Vi vil anbefale dig og dit firma tik alle Vi kender. Kh/Bertha

Bertha om jentetur til Budapest, september 2016

Tusen tack Bellanor för att Ni gjorde min 50-års fest till ett oförglömligt minne. Med gäster från Sverige, Norge, Tyskland och Ungern hade vi en otroligt trevlig och välplanerad "3 dagars fest". Vi startade på torsdagen med en trevlig middag på Trofea Grill och på fredagen hade vi en grillfest hemma hos oss i trädgården. Bellanor hade anlitat en cateringfirma som var helt suverän. Det grillades och dracks hela kvällen. Lördagen startade med en guidad busstur där vi hade en mycket duktig norsk/svensk talande guide. Även för mig, som totalt har bott i Ungern 10 år, var detta en väldigt intressant tur. Vi avslutade bussturen med en lunch på restaurang Riso. Senare på eftermiddagen kom samma buss och hämtade oss utanför vårt hus för att sedan transportera alla gäster till en liten privat vingård som ligger i Etyek utanför Budapest. Besöket på vingården startade med en guidad tur i vinkällaren och efterföljdes sedan av en rustik ungersk middag med vinprovning. Har Ni ett jubileum att fira kan jag varmt rekommendera Bellanor och Ungern. Våra gäster kan inte med ord beskriva hur fantastiskt denna långhelg var.

Anna om bursdagsfest, juni 2016

På vegne av en dameklubb har jeg i en 6 måneders periode sendt et hav med spørsmål og ønsker for vår Budapest reise. Og snakk om kjappe, vennlige og serviceinnstilte turoperatører, på alle vis!! Vurderer man å reise til Budapest trenger man ikke bruke tid på å lete etter en reiseplanlegger. Bellanor yter max for at kundene skal bli fornøyd!! Takk for et flott opplegg i den vakre byen deres.

Sølvi om Budapest tur, april 2016

Vi synes det har vært et kjempefint bryllup. Alt var tilrettelagt og organisert på en perfekt måte. Tidsskjemaene fungerte også perfekt. Vi kan sterkt anbefale andre å planlegge sitt bryllup i Ungarn. Herregården er et idyllisk og kjempefint sted å feire sitt bryllup.

Jorunn og Jon fra Trondheim, august 2015.

Flott hotell,storartet opplevelse i badet. Vi reiste direkte til GERE vinkjeller. Dette ble ett uvanlig , meget hyggelig og interessant besøk. Må abslutt beholdes. ... Besøket gikk rett inn i våres hjerter. Flott vin og god informasjon. Det ble en MINNEVERDIG tur.

Harald om vinturen, oktober 2015

Vi er superfornøyde med opplegget. Brylluper var nydelig. Fantastisk fotograf. Elsket blomstene dere kastet på oss, og blomstene på sengen. Maten og restauranten var utmerket. Alt var fantastisk. Vi kommer til å leve lenge på det.

Monica og Rune fra Drammen, october 2015

Vi koste oss fra vi kom og til vi dro…. Neste gang skal vi ha en lengre sightseeingtur - med den flinke guiden :-)

Dorid om Budapest vintur, september 2015

Synes vi fikk veldig god oppfølging fra vi bestilte turen til vi kom hjem igjen. Flott at Emøke var på plass på hotellet når vi kom. Vi kommer til å anbefale dere videreJ

Kari om Budapest program, august 2015

Vi følte at vi ble tatt så godt vare på fra vi satte foten på ungarsk jord.

Wenche om Budapest program, mai 2015

Mail fram og tilbake med sprøsmål og svar var veldig bra. Fikk fort svar på det vi lurte på, forslag til opplegg var bra. Dere leverte et helt topp opplegg, vi er bare fornøyd.

Brit om Jentetur til Budapest pakke, april 2015

Var fornøyd med absolutt alt. Bare små ting, men det har med hva slags forventninger man har og interesser. Folkeslaget var utrolig hyggelige, god mat i byen, nydelige bygninger, flotte omgivelser og fantastisk shoppesenter. Og all informasjon som dere hadde klart for oss var helt supert! Detajert og godt planlagt! Fantastisk jobb har dere gjort for oss på denne reisen, så mange tusen takk:)))

Vivien om Romantisk Spatur til Budapest, mars 2015

Vi hadde det så utrolig bra i Budapest! Jeg har pratet med jentene og vi setter 10 på alle dine spørsmål! Opplegget kunne ikke på noen måte vært bedre! Vi følte oss meget godt tatt vare på og alt fungerte supert. Dette er en tur vi kommer till å huske leeeenge!

Ylva om Jentetur til Budapest, februar 2015

Synes alt var veldig bra, veldig fint å kunne dra på ferie uten å må tenke på å fikse alt selv. Vi hadde en kjempefin reise!

Killa om Romantsik spatur til Budapest, februar 2015

Veldig tilfreds med at alt fungerte prikkfritt og serviceinnstillingen. Jeg tror noe av det som gjør at vi føler oss veldig trygge og ivaretatt, er at Emøke møter oss på hotellet når vi kommer. Fortsette på samme måten. Alt var jo i orden!

Ing-Marie om Spa and the City program, desember 2014

Jeg vil bare takke for ett fantastisk flott opplegg i Budapest i helgen.  Vi er strålende fornøyd og har kost oss kjempemye! Flott å bli så godt tatt vare på av dere. Behjelpelig, ryddig og hyggelig. Vi vil alle uten tvil anbefale Bellanor videre til venner og bekjente.

Randi om Jentetur til Budapest, november 2014

Tusen takk for det flotte opplegget dere hadde fått til for vår kortur. Å få være en del av en kjempeflott kosert i Matthiaskirken var en stor opplevelse. Vi følte oss veldig godt tatt vare på under hele oppholdet. Alt gikk prikkfritt. Trivelig hotell og mange fine turer/opplevelser. Dyktig og kunnskapsrik guide. Hele gruppa vår var veldig fornøyd med turen. Så mange takk fra et takknemmelig mannskor.

Boye om Budapest tur, september 2014

Som vanlig med Bellanor fungerer alt etter planen. Selv om vi reviderte turplanen mye før bestilling ble gjort. Blir møtt på flyplassen, kjempe kjekt. Alle turer er flott lagt opp, flinke guider.Lett å komme i kontakt med Bellanors eiere både før og under turen. Alle taxier,busser og guider kom til avtalt tid. Dette blir slett ikke siste tur med Bellanor ! Anbefaler dette til alle!!!

Inger-May om "Vintur til Budapest", september 2014

Tusen takk for et fantastisk opphold i Budapest, 12. - 16.juni. Dere har gjort en fantastisk jobb med å arrangere dette. Fikk mersmak. Hilsen en av LSR-ene.

Turid fra Lofoten, juni 2014

Gladgjengen fra LSR 64 som kosa seg til beinet. Takk til Bellanor - og til Bjørn som fant på den genistreken det var å feire 50-årsjubileum i Budapest! "Best 3-day-party ever!

Judith fra Lofoten, juni 2014

  "Makan til korpstur! Vi hadde en fantastisk flott tur med akkurat passe innslag av aktiviteter. Konserten ble en suksess i et flott lokale. Et flott hotell med god standard i rolige omgivelser. Dine samarbeidspartnere i Budapest gjorde en fantastoisk flott jobb for oss. De var veldig tjenestevillige og ønsket hele tiden det beste for oss. Forøvrig fikk barotonsaxen fikk en noe ublid bagasjebehandling og var ikke spillbar ved ankomst. Det klarte de å få noen til å reparere på en helt utmerket måte. All ære. Jeg kan uten forbehold anbefale vertene i Budapest. "  

Bjørn fra Trondheim om Byneset musikkorps - Jubileumstur, juni 2014

Programmene var supre, Szechenyi-badet overgikk alle forventninger! Veldig god service fra dere, så helt sikkert at vi kommer tilbake!

Eva om “Spatur til Budapest” pakke, mars 2014

Hvis du ikke vet hva du skal gjøre neste nyttårsaften, så meld deg på tur til Ungarn, og bruker du Bellanor er du sikker på at opplegget blir kjempe flott. Vi var åtte stykker som reiste nedover. På nyttårsafen var vi på galla middag, og damene kostet på seg sminking og frisør til den store kvelden. Videre hadde vi kveldene avsatt til forskjelllige opplevelser. Ingenting gikk galt under turen, alle taxier som var bestilt på forhånd kom på minuttet. Kjempe deilig å bli møtt på flyplassen og loset rett på hotellet, som forøvrig lå veldig sentralt. Restauranter som ble anbefalt serverte nydelig mat. Topp tur, takket være Bellanor som er helt proffe på dette. Tusen takk, og vi kommer nok igjen!!! Hilsen Nyttårsgjengen

Inger-May, Nyttårstur 2013/2014, januar 2014

Hadde super og hyggelig oppfølging fra Bellanor under hele oppholdet. Fikk tips og hjelp til å vite hva som var å se og gjøre, og hjelp til å booke det vi bestemte oss for. Synes vi fikk god valuta for pengene med tanke på at mye var booket på forhånd inkludert taxi til/fra flyplassen og til/fra badet. Budapest er en vakker by med masse å se og gjøre og enkel å orientere seg i. Mat, drikke og opplevelser er billig i norsk målestokk. Shopping var ikke riktig så billig

Håvard om “Indian Summer” pakke, october 2013

Alle syntes dette var en fantastisk flott tur og vi følte oss velkommen fra første stund. Orsi var en fantastisk flink guide og jeg følte at hun ble en god venn. Dere hadde laget det veldig bra til for oss og hotellene var fine og dere kommer til å bli anbefalt av oss alle. Jeg vet ikke noe som jeg vil klage på og det er jeg sikker på at de andre er enig med meg i. Jeg vet ikke heller hva som var best, det var så mange høydepunkter. Jeg takker dere alle for en flott tur. Og hilser fra de andre og dere hører nok fra noen som er anbefalt av oss for dere ga oss en flott opplevelse. Mange hilsener fra Gunn

Tilbakemelding fra Gunn om en 10 dagers tur i Ungarn med Bellanor, september 2013

Vi hadde det helt flott, dere gjør en kjempeflott jobb. Vi fikk mye for pengene…

Anne-Lene om “Jentetur til Budapest” pakke, august 2013

Takk for sist. Det var hyggelig å treffe deg:-) Vi vil takke for et fantastisk flott opplegg. Vi er storfornøyd!!! Først og fremst var vi veldig fornøyd med hotellet. Fin beliggenhet og nydelig frokost. Guide-turen var en flott start. Hun var veldig flink og vi fikk med oss mye av byen og severdighetene på den korte tiden. Szechenyi-badet var helt topp. Alle var storfornøyd og all skepsis var blåst bort. Spasalongen var veldig bra. Vi var kjempefornøyd med behandlingen og koste oss, selv om det ble mye venting siden vi var så mange. Anti-aging salongen var så som så. Jentene var flinke, men lokalene var ikke så delikat som vi er vant til, men jeg personlig synes faktisk at behandlingen har virket:-) Restauranten Bock var bra, men det var støyende musikk (levende) som forstyrret veldig. Vi kunne ikke føre en vanlig samtale rundt bordet. De som satt mest utsatt til hørte ingenting av det som ble sagt. Det var litt dumt, men god mat veiet opp. Elvecruiset var imidlertid over all forventning. Veldig bra! Alt i alt er vi kjempefornøyd og vi vil ikke nøle med å anbefale Bellanor til andre. Vi fikk alle en mersmak på Budapest og de fleste av oss kommer garantert tilbake

Randi om spapakke i Budapest, mai 2013

Vi har hatt det helt supert disse dagene og igjen takk til deg for en flott mottakelse og en fin presentasjon. Hilsen oss 4 :-)

Kari om “Jentetur til Budapest” pakke, april 2013

Vi var tilfreds med absolutt alt J Andrea hadde en veldig fin informasjon med oss første dagen, og hadde det ikke vært for tips fra dere om den cubanske baren så hadde vi ikke fått besøkt den. Det var en kjempeopplevelse og vi stortrivdes der. Vi hadde også kontakt med Emøke i løpet av turen, da en av oss trodde hun glemte skoene sine i spa-salongen, og vi var imponert over raskt svar og servicen og viljen til å ordne for oss. Veldig bra!

Astrid om “Budapest pakke”, april 2013

Vi er veldig fornøyd med dere. Ingen gode råd og gi. Når vi opplevde rot ryddet dere raskt og effektivt opp. Anbefaler dere på det varmeste videre til alle vi kjenner.

Lene om “Spatur til Budapest” pakke, april 2013

Veldig fornøyd med opplegget fra Bellanors side og har allerede anbefalt dere til flere. Vi syns du Emøke var veldig søt og imøtekommende gjennom hele prossessen.

Sidsel om “Storbyferie til Budapest” pakke, april 2013

Hei! Takk for et kjempefint opphold i Budapest og for en service vi har fått!! Vi er kjempefornøyde med alt :) Hotellet var superflott både med tanke på service og beliggenhet! Sightseeingturen på Donau var veldig kjekk og vi fikk en oversikt over mange flotte bygninger. Spa-behandlingene vi fikk var deilige og vi følte oss som prinsesser :) Kakespising på New York Cafe var også helt overveldende og vi fikk spist maaaaange kaker (valgte en tallerken med 5-6 smaker)! Vi var også ute og spiste på et par av restaurantene dere anbefalte (Spoon og Cyrano) og vi var veldig fornøyde med begge disse … Så vi forelsket oss helt i denne byen og vi har begge lyst til å dra tilbake en gang.

Line om “Storbyferie i Budapest” pakke, februar 2013

Hei! Takk for flotte dager i vakre Budapest, vi hadde en utrolig fin juletur, og kommer gjerne tilbake! Vil også si tusen takk for god service – møtte velvilje overalt.

May Britt om Julepakke, desember 2012

Supert og bli møtt på flyplassen. Vi var veldig fornøyd med beliggenheten av hotellet og møte med deg fra Bellanor. Flott at vi fikk tips også kunne ringe deg ved behov. Vi i klubben diskuterte hvor vi skulle reise sammen igjen om tre år. Forskjellige byer ble nevnt, men vi endte opp med kanskje vi tar Budapest og Bellanor igjen. Blir iallfall og anbefale dere for andre.Gapskratter

Kjellrun om Spesialtilbud pakke, november 2012

Tusen takk for en flott tur ♥. Veldig bra opplegg, flott med personlig service, flott salong, bra hotell, fin by. Anbefales sterkt. Julemarkedet er verdt turen alene, og med alt det Bellanor tilbyr er det virkelig verdt pengene. Vi kommer tilbake

Tatjana om “Relax and Shine” pakke, november 2012

Vi er veldig godt fornøyde med Budapest-turen!!! Du tok imot oss på en vennlig og personlig måte, så vi kjente oss velkomne.Programmet som var lagt opp for oss var slik vi ønsket det. Og alt gikk etter programmet. Vi vil kunne anbefale Bellanor til andre som ønsker å reise til Budapest.

Emly om “Slapp av i Budapest” pakke, oktober 2012

Vi er kjempefornøyde med oppholdet i Budapest, og vil helt sikkert komme tilbake… Vil anbefale Bellanor til andre damer som skal reise til Budapest!

Elin om “Slapp av i Budapest” pakke, oktober 2012

Jeg er kjempeglad for at vi valgte dere. Dere var kjempehyggelige, og alt var lagt så godt til rette for oss. Vi kommer gjerne igjen!

Brit om Bellanor Budapest Program, oktober 2012

Heisan, Ville bare takke for fantastisk service fra dere i Budapest. Guiden var topp og vi fikk henne alene i 2 timer som var helt fantastisk. Ellers var det artig med fiskepedikyr, mens SPA’n var toppers. Utrolig bra behandling – fantastiske lokaler og service. På toppen av det hele var det lunch med Sushi og hvitvin. Kommer til å anbefale dere til andre som skal til vakre Budapest. Vi kommer tilbake!

Else-Mari om Budapest tur, september 2012

…Veldig bra. Vi er ikke så veldig verdensvante, – og oppfølgingen fra Bellanor ga oss en god trygghetsfølelse. Dette er en opplevelse jeg trygt kan anbefale til andre.

Anne om “Relax and Shine” spesialtilbud, august, 2012

Ja, vi hadde en super tur! Fint hotell, varmt og godt vær, flott by... Jeg leste i Norsk ukeblad (tror jeg det var) om Bellanor/Budapest/spa og søkte deretter på nettet! Vi opplevde god service hele tida, fra før reisen startet og under hele turen!... Både assistanse og tjenester fra Bellanor får 10+. Vi kommer nok igjen som kunder og tar gjerne med oss venner!

Jorun om Budapest tur, juni 2012

Ville bare gi tilbakemelding til dere for en kjempetur dere ordnet til oss. Jeg snakker for oss alle sju damene, det var et program som gjorde at vi føler at vi har fått med oss det vi trengte fra Budapest. Fortsett med slike opplegg. Har alt gitt adresse og godord til noen som har tenkt seg til Budapest til høsten. TAKK for flott tur og en GOD sommer.

Britt om “Kvinnedager i Budapest” pakke, mai 2012

Takk for et kjempeflott opplegg, vi storkoste oss og har allerede anbefalt dere til venninner! … Vi likte alt, Day Spa var fantastisk… Bellanor assistanse var topp, fin og personlig oppfølging.

Ane om “Slapp av med Bellanor” pakke, april 2012

Vi ble så godt mottat og følt opp på alt. Vi kunne ikke ha fått det bedre. Takk for kjempeservice.

Doris om “Se bedre ut fra top til tå” pakke, april 2012

Dette har vært tidenes beste ferie, enda bedre enn forventet! Transport,hotell,program fra dere og ikke minst: dere skaffet operabilletter, danseopplevelse og skolebesøk. Utrolig på så kort varsel:) Budapest er en behagelig storby med masse hyggelige mennesker. Vi er storfornøyd og sprer ryktet til alle vi kjenner. Tusen takk nok en gang.

Torunn og Randi om “Kvinnedager i Budapest” pakke, februar 2012

Vi likte alt! kropps-massasjen, guidet bytur, fiskepedikyren, manikyren og besøket på termalbadet var topp….. Fortsett det gode arbeidet, dere yter god service og var flinke med oppfølging gjennom hele vårt program.

Andre om “Slapp av med Bellanor” pakke, januar 2012

Var veldigt fornøgd med servicen me! Kjempeflott opplegg som eg varmt anbefaler videre!

Reidun om “Julepakke”, desember 2011

Dette var helt fantastisk! Alle jentene er superfornøyde!

Lene om spa-behandlingen, november 2011

Jeg likte alle programmene. Det var en bra sammensetning. Dere har laget et veldig bra konsept med personlig og hyggelig service. Kan absolutt anbefale det til andre.

Inger om “Slapp av med Bellanor” pakke, november 2011

Ønsker bare å skrive kort til deg og takke for din bistand til vårt arrangement ! Veldig vellykket og gode tilbakemeldinger fra våre venner/gjester.

Øivind om Belllanor medarbeid til hotellreservasjon, bursdagfestarrangering, oktober 2011

Tusen takk til Emöke og hennes kolleger! Vi ble tatt så godt vare på av dere i Budapest! Flott opplegg og super service!! :-)

Torunn om “Slapp av med Bellanor” pakke, oktober 2011

All the treatments were excellent. I enjoyed a lot the wine cream massage and the mud treatment. I enjoyed a lot also the additional treatment “Kleopatra bath”

Erica om “Klassisk spa-pakke”, juli 2011