Bellanor Logo
great britain flag

Klassisk spatur til Budapest


Slapp av i et spa hotell! 

En spatur til Budapest hvor du kan nyte termalbad og velværetjenester i et ordentlig spahotell. Spaentusiaster kan ikke finne et bedre tilbud enn dette!
Budapest er hovedstaden i ”termalverdenen” med 118 varme kilder og tallrike termalbad. Med denne pakken kan gjestene nyte tjenestene i et klassisk termalhotell.

Vi arrangerer en komplett opplevelse for minimum 6 personer. Turen inneholder:

  • 3 netter på Aquincum Hotel Budapest (5 stjerner)
  • Halvpensjon: frokost og lunsj eller middag
  • Transport fra/til flyplassen i Budapest
  • Fri adgang til spa- og velværeavdelingen med bassengene, sauna og aromakabiner
  • Fittnessrom
  • Badekåpe
  • Kaffe og te mulighet på rommet
  • Velværepakke i hotellet: “Pick and mix”- 3 forskjellige behandlinger
  • 3 timers sightseeing med buss (engelsk/tysk/spansk)
  • Lokal assistanse: orientering på norsk, litt om byen, praktiske informasjoner om valuta, butikkene, program- og konsertmuligheter i byen, resteurantene og ungarske spesialitetene

PRIS for “Klassisk spatur til Budapest”: fra € 395,- pr. person i dobbeltrom avhengig av sesong

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa .

Be om tilbud nå!

PROGRAM:

Budapest er den hovedstaden i verden, som har flest varme kilder med naturlig minneralvann. Derfor blir Budapest kalt ”badenes by”. Byen har 118 varme kilder og mange termalbad som gjør at den er et tiltrekkende reisemål for spaturister. Det finnes flere termalhotell, blant annet Aquincum Hotel Budapest (5 stjerner) , som er et av de beste med sin 1660 km2 klassiske spaavdeling og moderne „mediterran style” enteriør.

Bellanors klassisk SPA-tur, gir en komplett spa-opplevelse for alle som gjerne vil slappe av og trives godt med velværetjenester.

Våre gjester bor på 5 stjernes Aquincum Hotell på Budasiden ved Donau. Rundt hotellet finnes et sjarmerende sentrum med restaurant, vinbar og pub hvor konserter og aktiviteter holdes i sommertiden. Rommene på hotellet er romslige og koselige med mulighet for å lage te og kaffe. Hotellet har sin egen restaurant og bar, møterom og en 1660 km2 spaavdeling. med en spesiell atomsfære. Der kan gjestene nyte svømmebasseng, 2 kurbasseng, Kneippbasseng, fittnessrom, jacuzzi, solarium og stimbad. Spa gir mange muligheter for massasjer, kroppsbehandlinger og en rekke helse- og veværetjenester som f. eks. fiskepedikyr og ansiktsbehandling.

I velværeavdelingen på hotellet blir gjestene bortskjemt medtradisjonelle behandlinger.I Klassisk SPA-turpakken får gjestene en pakke med tre 20 minutters mini-behandlinger: dere kan velge mellom forskjellige massasjer, kroppsskrubinger og aromabad.

Som en del av programmet, drar gjestene på en sightseeingtur med buss. Dette 3 timersprogrammet viser de mest kjente severdighetene i en av verdens vakreste byen.

I tillegg til dette programme kan du også velger flere tjenester individuelt fra vår menu: Skreddersy ditt program!

Se også våre andre spa pakketilbud her: Spa and the City