Bellanor Logo
great britain flag

Kurbadterapi i Budapest

Dette programmet ansees som unikt i Europa, basert på det ungarske termalvannets helbredende kraft. De helbredende effektene av vannet har blitt påvist av kemikere, laboratorier og ved medisinske forsøk. Det spesielle med vannet er inneholdet av mineraler noe som gjør det egnet til å behandle mange sykdommer.

I denne pakken, kombinerer vi et byprogram med kurbadterapi.Vi rekommenderer dette programmet spesielt for seniorer som ofte, på grunn av alder, er mer utsatt for motoriske sykdommer. Vi organiserer turer for min. 4 personer.

KURBADTERAPI I BUDAPEST PAKKEN inkluderer:

 • 7 netter på Danubius Health Spa Resort Margitsziget (4 stjerner)
 • Halvpensjon: frokostbufé og lunsj eller middag
 • Transport fra/til flyplassen i Budapest
 • Fri adgang til spa- og velværeavdelingen med bassengene, sauna og aromakabiner
 • Fittnessrom
 • Badekåpe
 • Kaffe og te mulighet på rommet
 • Legekonsultasjon
 • 6 behandlinger som anbefalt av legen etter konsultasjon
 • 3 timers Budapest sightseeingtur med buss (engelsk/tysk/spansk)
 • Lokal assistanse: orientering på norsk, litt om byen, praktiske informasjoner om valuta, butikkene, program- og konsertmuligheter i byen, resteurantene og ungarske spesialitetene

PRIS for “Kurbadterapi i Budapest”: fra € 840 pr person (avhenig av hotellvalg og sesong)

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa .

Be om tilbud nå!

PROGRAM for Kurbadterapi i Budapest

 

Våre gjester skal bo på Budapest vakreste øya , som ligger i nærheten av byens hjerte, men samtidig har det stille og rolig rundt seg. Dette 4-stjernes hotellet ligger i et grønt miljø, uten biltrafikk, i en park på ca.1000 mål. Øya gir mange muligheter for alle, som liker aktiv avslapping. Stedet er for eksempel et favorittsted for jogge-entusiaster.
Rommene på hotellet er romslige og veldig komfortable med mulighet for å lage te og kaffe.Hotellet har en spa- og terapeutisk avdeling av høy kvalitet hvor de bruker termalkildene på øya for sine internasjonalt berømte behandlinger. Der finnes innendørs- og utedørs bassenger, aromakabin, steam kabinet, sauna, fittnessrom og solbadterasse.

I løpet av programmet, kan gjestene nyte hotellets spa- og terapiavdeling hvor innendørs og utendørs bassenger, stim- og aromakabiner ligger ved siden av moderne medisinsk utstyr og teknologier. Gjestene kan benytte disse etter konsultasjonen med legen som er spesialist på dette området. Pakken inneholder seks sesjoner/behandlinger , blant disse er vektbad, gjørmepakking, balneoterapi, hydroterapi, physioterapi, terapautisk massasje, elektroterapi og innhalering. Disse behandlingene gir en betydelig effekt etter bare en uke..

Som en del av programmet, drar gjestene på en sightseeingtur med buss. Dette 3 timers programmet viser de mest kjente severdighetene i en av verdens vakreste byen.

I tillegg til dette programme kan du også velger flere tjenester individuelt fra vår menu: Skreddersy ditt program!

Se også våre andre spa pakketilbud her: Klassisk Spatur