Bellanor Logo
great britain flag

Om Bellanor

Bellanor – din reisepartner i Ungarn og Budapest

Bellanor Kft er en ungarsk turoperatør med en spesiell tilknytning til Norge. Selskapet har spesialisert seg på å organisere turer for kvinner og grupper, først og fremst fra Skandinavia.Bellanor ble etablert i 2010, men eierne har mer enn 20 år erfaringer fra turisme. De startet sin virksomhet rettet mot Skandinavia, på grunn av et spesielt forhold til Norge. Emøke bodde i Norge noen år og det gjør at hun kjenner til hva normenn liker og forventer på sine reiser.
Begge eierne, Andrea og Emøke kjenner Budapest som sin egen bukselomme og vet hva som foregår i byen. Kombinasjonen av lokal kunnskap og kjennskap til nordmenns ønsker og forvetninger på reiser bør gi gode mulighet for å skape suksess i det norske markedet.
Bellanor er autorisert av ungarske myndigheter (MKEH) og har lisens til å organisere slike reiser.

 om oss

 

Inspirerende programmer og personlig service – dette gjør Bellanors reiser attraktive

Innovative – Vi har bodd i Budapest mer enn 40 år og har derfor verdifull lokal kunnskap om byen. Samtidig følger vi de internasjonale reisetrendene og basert på dette skreddersyr vi spennende opplevelser for våre gjester.

Personlig – Vi tilbyr skreddersydde program basert på personlige ønsker og vi er fleksible og ønsker å oppfylle unike forespørsler.

Pålitelig – Vi plannlegger alle  turene like nøye som om vi hadde planlagt dem for oss selv.

Premium – Du får verdi for pengene dine. Vi samarbeider bare med de beste underleverandørene og vi sjekker kontinuerlig kvaliteten på alle tjenestene.

Emøke Flakstad har utdannelse som lærer og kommunikasjonsekspert. Hun har erfaring fra internasjonale selskap og PR-agenturer. Hun har jobbet for Telenor’s datterselskap i Ungarn, tidligere Pannon GSM/nå Telenor Ungarn. Hun var bl.a. prosjektleder for Kong Haralds besøk i selskapet i 2002 med ansvaret for programmet og all medieaktivitet under besøket. Hun har sammen med sin norske mann bodd 4 år i Oslo og snakker både norsk og engelsk i tillegg til morsmålet ungarsk.

Andrea Vándor har utdannelse innen turisme og PR. Hun har bodd og arbeidet i Østerrike og Spania og snakker både tysk og engelsk i tillegg til ungarsk. Hun har organisert kultur og studieprogram i mange år for engelske, japanske, danske og amerikanske turister. Andrea har også erfaring som hotelldirektør. Totalt hadde hun tusenvis av fornøyde gjester som deltok i hennes ulike programmer.