Bellanor Logo
great britain flag

STORBYTUR TIL BUDAPEST


Flott opplevelse i Ungarns vakre hovedstad med spa tjenester fra Kr. 2.690,-

Bo midt i Budapest, bli kjent med den vakre byen og nyt spatjenester i et av de største termalbadene i Europa!

“STORBYFERIE TIL BUDAPEST” inkluderer:

  • 3 netter på “LA PRIMA FASHION HOTEL” med frokostbuffé
  • All transport fra/til flyplassen i Budapest og til Bellanorprogrammene
  • Velkomstkaffe med snacks
  • 3 retters velkomstmiddag i en trendy båtrestaurant med utsikt mot Festningområdet
  • Sightseeing med båt
  • Besøk på Szechenyi termalbad med en 60 minutters Thaimassasje
  • Bellanorassistanse

PRIS:

  1. Høysesong: 1. april 2013. – 31. oktober 2013: Kr 3.090,- pr. person i dobbeltrom (enkeltromstillegg: Kr. 1.100,- pr. person)
  2. Lavsesong:1. november – 27 desember 2013. og  2. januar –  31. mars 2014.: Kr. 2.690,- pr. person i dobbeltrom (enkeltromstillegg: Kr  690,- pr. person)

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa

[beomtilbud_btn url=”http://budapest-reiser.no/bestilling/bestilling-skjema?tilbud=storbyferie_i_Budapest”]

Hotellet dere skal bo på heter ”La Prima Fashion Hotel”, et 4 stjernes nytt hotell som ligger midt i byens hjerte, 50 meter fra gågata. Dette hotellet er et av de nyeste i byen, veldig koselige og moderne møblert. Frokostbuffé hver dag og velkomstkaffe med snack er inkludert.

Den første kvelden inviterer vi deg til en 3 retters middag i en trendy båtrestaurant ved siden av Lenkebroa med en fantastisk utsikt mot Festningområdet. På den 75 meter lange spesialtbygde båten serveres tradisjonelle ungarske retter og kjente internasjonale spesialiteter.

I løpet av programmet kan du oppdage Budapest. En times båttur på Donau viser deg noen av byens hemmeligheter, spennende historie og skjulte skjønnheter. Dette er også et vinterprogram, da panoramadekket er innebygget og oppvarmet. Fra april til oktober kan du som en del av båtturen spasere en og halv time på den vakre Margaretøya. Det serveres et glass valgfri drikke på båten (Champagne, hvitvin eller øl) og tillegg til dette et glass limonade.

Hvis du er i Budapest er det nesten obligatorisk med et besøk på et offentlig termalbad. Budapest har flere naturlige varme kilder enn noen andre byer i verden. Som en del av programmet besøker vi et av de største termalbadene i Europa (Szechenyi) med innen- og utendørsbassenger, aromakabin, lysterapi og tørr/våt sauna. De dampende bassengene utendørs skaper en lun og koselig atmosfære om vinteren, mens om sommeren er folk som spiller sjakk i vannet en del av imagen til badet. Vannet, som kommer opp fra dypet er på hele 70 grader Celsius og blir derfor kjølt ned til „normal” temperatur før det kan brukes til bading. Som en del av programmet får du en 60 minutters kroppsbehandling i badets Thaisalong. Du kan velge tradisjonell Thaimassasje eller aromatisk Thaimassasje.

I tillegg til dette programmet kan du også velger flere tjenester individuelt fra vår menu, f. eks.:

–       spa-manikyr, spa-pedikyr
–       fiskepedikyr
–       Eksklusiv båttur med 4 retters middag

Les mer om tjeneste våre

[nivoslider id=”4766″]