Bellanor Logo
great britain flag

Budapest for jenter

Budapest er mer enn forventet – inspirerende programmer for damer

Les videre og bli overbevist!

jentefavoritterBudapest – perfekt by for jentegrupper!

Jentefavoritter: vinsmaking med kvalitetsviner, spasertur med norsktalende guide, behgelige spatjenester.

Hvis du besøker en storby bare for en weekend, må du bestemme deg for hvor mye tid du bruker på det du bare ”må” se eller gjøre.  Vi vet  om hva bør oppleves og vi har testet dem ut selv! Vi har laget en ferdig pakke, Jentetur til Budapest, for de som ikke vet hva de skal velge.

IMG_1868For alle vinentusiastiske damer

Det er mange som ikke vet at Ungarn er et gammelt ”vinland” med mange viner av høy kvalitet. I en god vinbar betaler du ca. 25 kroner for et glass vin av god kvalitet. Høsten er tiden for spa-opplevelser og vinsmakinger Besøk en koselig vinbar i sentrum. Hvis du kommer om våren eller sommeren, kan du sitte på en fin terasse med et galss skummende rosevin. Du kan kommer når du vil til en Vinhelg i Budapest!

pedikyrHar du lyst til å prøve noen skjønnhetstjenester i verdensklasse til priser som ligger langt under det du finner hjemme? Vi viser deg de kuleste spa-salongene i Budapest! Her kan du velge mellom en rekke forskjelige varianter av tjenester. Forskjellige typer massasje venter på deg og du kan prøve fiskepedikyr eller ta en spa-manikyr. Utmerkede frisører er klar til å style ditt hår og du kan velge mellom ansiktsbehandlinger utført med de mest moderne maskiner. Du kan få utført permanent øye- eller leppetatoveringer til en brøkdel av prisene i Norge. Vi kjenner de beste som utfører disse tjenesten i Budapest.
KlatreparkEr du på jakt etter opplevelser? Har du lyst å gjøre noe spesielt i ferien din? Budapest venter på deg! Byen tilbyr forbausende mange opplevelser. Du kan beundre byen fra helikopter eller du kan gå under jorden i det unike grottesystemet som venter på å bli utforsket. Tenk deg at du og dine venner blir låst inn på et rom og gjennom en serie spørsmål og intelligente slutninger kan dere finne veien ut igjen i løpet av 60 minutter. Bare 50% av deltakerne lykkes.. Og hvis dette ikke er spennende nok for dere, finnes det en stor klatrepark med akrobatiske utfordringer i byens vakre grønne område. Hvis dere ønsker å le mye, ta dine venninner med på en leksjon i burlesque dans!
folkedansEr du medlem i spesiell interesseklubb? Vi kan vise deg lignende programmer i Budapest! Hvis du er medlem i en vin- eller danseklubb, liker treskjæring eller er du med i et orkester eller et kor, ta kontakt med oss! Vi kjenner byen godt og setter gjerne sammen programmer med mange ulike temaer!

Ville du trodd at Budapest er en slik flott plass? Husk på å sjekke tilbakemeldingene fra våre tidligere gjester og hør hva folk som har vært her allerede sier!
Hvis vi har fanget din interesse og du behøver en pålitelig partner for å organisere en tur til Budapest, be oss om tilbud!
Vi har også laget en ferdig pakke for de som ikke vet hva de skal velge : Jentetur til Budapest

Vi tilbyr raske og kundetilpassede reisetjenester av høy kvalitet.

Vi arrangerer turer for minimum 8 personer.

Kontakt oss nå!

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.