Bellanor Logo
great britain flag

3 stjerners hotell

1/ Dyp søvn til drømmepris!

Hvis en god natts søvn i koselige omgivelser er din prioritet, er dette hotellet det beste valget!

Star-Inn

Hotellet ligger i sentrum av Budapest med lett tilgang til offentlig kommunikasjon og turistattraksjoner. Den berømte New York Cafe ligger bare en 5 minutters spasertur fra hotellet. Det er mange restauranter, barer og puber i nærheten. Rommene er moderne og koselige med et funksjonelt baderom. Takket være konseptet „new bedding” er en god natts søvn mer enn et løfte – det er deres ekspertise. Lobbybaren er døgnåpen og de serverer også snaks. De har rom for funksjonshemmende. Det er gratis WiFi i hele hotellet. Hjelpsomme og vennlige ansatte sikrer en koselig og familiær atmosfære.

Be om tilbud nå!

2/ Uslåelig lokalisering til fornuftig pris!

Ønsker du å bo i et koselig distrikt i nærheten av de vakreste stedene i Budapest uten å betale for mye for det? Velg dette hotellet – da får du valuta for pengene!

IBIS Budapest Centrum

Dette hotellet ligger perfekt til i en gate full av restauranter og baer, bare 10 minutters spasertur fra den store mathallen og shoppinggata Vaci utca. Det er også en metro stopp rett rundt hjørnet. Lobbyen har en koselig atmosfære og har en døgnåpen bar som tilbyr lette måltider og snaks. Rommene er moderne og praktiske med en konfortabel seng og et funksjonelt baderom. Rommene er ikke store, men du vil ikke ha tid til å sitte så mye på rommet når det er så mye fint å se like i nærheten. Det er fri Wifi på hele hotellet.

Be om tilbud nå!

3/ Moderne, korrekt, god kvalitet. Ideell for grupper.

Star-Inn

Dette er et fint, ganske nytt 3 stjernes hotell som ligger i gamlebyen på Pestsiden, bare 10 minuterres gåavstand fra sentrum. Det ligger et stort og fint kjøpesenter i nærheten og det finnes masse kafeer, puber og restauranter rundt hotellet. Hotellet har familierom.

Be om tilbud nå!

4/ Midt i byen

Art-Budapest

Hotellet ligger midt i byen, bare noen skritt fra gågata. Rommene ble nylig oppusset av de nye belgiske eierene. De har standardrom, superiorrom og superior suiter.

Be om tilbud nå!

5/ Gunstig pris i ambassadestrøket

Hotell-Budapest

Hvis du ikke ønsker å bruke for mye på ovenattinger, men synes det er viktig å bo i fine og rolige omgivelser ikke langt fra sentrum – Ikke nøl, velg dette hotellet! Hotellet ligger i en parallellgate til Andrassy avenyen (som står på Verdensarvlisten) i det sentrale Budapest. Hotellet ligger i elegante omgivelser i et utmerket, lett tilgjengelig område i sentrale Budapest. Likevel er det som en „grønn oase”, borte fra byens bråk hvor det er fint å spise frokost i hagen fra vår til høst. Nabolaget tilbyr mange muligheter for rekreasjon i City Park, Museum for moderne kunst, Galleriet for samtidskunst, Szechenyi badet, Vajdahunyad slottet og Cirkus. Rommene og hotellet har høy standard med TV, telefon, minibar og noen rom med aircondition. Den hovedfløyen er alle rom med aircondition og røykeforbud. Det finnes også spesielle rom for allergikere.

Be om tilbud nå!