Bellanor Logo
great britain flag

4 stjerners hotell

1/ Storbyeleganse, hvor alt finnes!

Zara-Budapest

Dette hotellet ble bygget på restene etter Hungaria Bad og de bevaringsverdige historiske delene av den gamle bygningen er bevart. Den elegante bygningen har vunnet en „Oscar pris” i arkitektur i 2012. Rommene er behagelige og utstyrt med topp moderne møbler. I hotellet er det en badeavdeling med innendørsbasseng, jacuzzi og infra/finsk sauna. På takterrassen er utendørsbassenget åpent fra april til og med september. I kafebaren får du en fin kaffe om morgen eller du kan avslutte dagen med et glass ungarsk hvitvin. Det er et godt valg både for små og store grupper.

Be om tilbud nå!

2/ Blant de beste i Europa! Designhotell mellom historiske og klassiske bygninger langs Donau

Ønsker du å bo i et koselig distrikt i nærheten av de vakreste stedene i Budapest uten å betale for mye for det? Velg dette hotellet – da får du valuta for pengene!

Lanchid-Budapest

Dette hotellet på Budasiden vant prisen for beste Europeiske Design Hotell det året det ble åpnet. Det er ganske spesielt og ikke bare pga. stilen, men også p.g.a beliggenheten. Hotellet ligger mellom Donau og Festningsområdet, bare noen skritt fra Lenkebrua. Rommene er moderne og alle er forskjellige. Det er veldig koselig å spise frokost i hotellets hage som også kan være utgangspunktet for en fin bytur sammen med venninnene.

Be om tilbud nå!

3/ En av våre favoritter: 3 stjernes koselig hotel med 4 stjernes kvalitet!

Casati-Budapest

Dette koselige boutiquehotell ligger på Pestsiden, i nærheten av Operahuset, som er en virkelig perle for kvinnelige reisende. Hotellet fikk 3 stjernes kategori men kan konkurrere med 4 stjernes hoteller i kvalitet, eleganse og komfort. Hotellet ligger bare noen skritt fra Andrassy avenyen som står på verdensarvlisten, butikker, koselige kafeer og restauranter. Rommene er moderne, 4 forskjellige stiler og fellesområdene er veldig koselige. Det finnes ikke bedre valg for små kvinnegrupper.

Be om tilbud nå!

4/ Fint boutiquehotell på begynnelsen av gågata, for storbyturister

La-Prima-Budapest

Dette hotellet er en av favorittene, ikke bare for oss, men også til våre gjester. Hotellet ligger midt i byens hjerte, 25 meter fra gågata. Dette hotellet er et av de nyeste i byen, veldig koselige og moderne møblert. Vi liker stilen, atmosfæren og beliggenhet til hotellet og vi kan anbefale det til alle som har lyst på en storbyferie i Budapest. Dette er en fint utgangspunk for en spasertur eller shopping i byen.

5/ Vennlig hotel på Budasiden med Art Deco stil

Belveder-Budapest

Hotellet ligger sentralt på Budasiden, bare noen skritt fra Budahøydene og i nærheten av en trafikk sentrum med busser, trikker og T-bane. Det finnes et fint kjøpesenter og et stort matmarked ved hotellet. Hotellet har en liten spa avdeling, med baseng og sauna. Rommene er ganske store og dekorerte i “Art Deco” stil. Frokost inntas i vinterhagen som gir en fin, koselig atmosfære.

Be om tilbud nå!

6/ Bare et steinkast fra alt

Mercure-Budapest

Hvis du vil gjerne bo i hjertet av byen, hvor alt skjer, er dette hotellet et rimelig valg. Dette 4 stjernes hotellet ligger midt i gågata. Hotellet ble bygd i ArtNouveau og Eklestisk style. Hotellstaben er veldig hjelpsom når det gjelder billettreservasjoner til konserter, Budapestkortet eller bykart. Frokosten er perfekt og en god start på en bytur.Hotellet har komfortable, standard rom med aircondition og god lydisolasjon. Baderommet har både dusjkabinet og badekar. Det finnes hårføner, minibar, safe, elektronisk sikret nøkkelsystem, LCD TV med satelittkanaler og gratis WIFI.

Be om tilbud nå!