Bellanor Logo
great britain flag

Julemarkedstur til Budapest i 2016

Har du tenkt allerede hva du gjør før jul? Kjøp en billig flybillett hos Norwegian og nyt julestemningen i Ungars hovedstad! Kom når som helst mellom 18. november og 23. desember!

Tilbakemeldinger om Julemarkedstur fra tidligere gjester: “Å oppleve julemarked i Budapest var også en flott erfaring. Dette året blir det mange julepresanger derfra!” “Vi elsket julemarkedet, det var fantastisk flott. Vi kjøpte mye mer enn planlagt, men brukte mindre penger enn planlagt, en helt utrolig bra kombinasjon…”

Det finnes flere julemarked i byen. Alle tilbyr kunsthåndverk, julepynt, tradisjonelle julemat som grill pølser, juleskinke, honningkake (den ungarske varianten av pepperkake) og ikke minst varm gløgg. Julemarkedet er åpent fra slutten av november fram til julaften. Alle produktene er håndlaget og er i tillegg godkjent av en spesiell julepyntkomité. På julemarkedet spilles det ungarsk folkemusikk og det spises masse god ungarsk julemat. Du kan kjøpe gaver eller bare slappe av og nyte god mat og vin. Og ikke minst, hotellene er mye billigere i lavsesongen.
I tillegg til dette tilbyr Budapest mange flotte shoppingmuligheter på kjøpesentre og små butikker i sentrum.

Ungarsk pepperkake Julemarked-7Julemarked

  • Julemarkedstur i Budapest pakken inneholder:
  • transport fra/til flyplassen i Budapest
  • 2 netter i et fint 4 stjerners hotell i sentrum i nærheten av julemarked
  • spasertur med norsktalende guide, besøk på det største julemarkedet i Budapest
  • en julemiddag (2 retters med 4 viner) i en koselig vinbar i sentrum
  • lokal assistanse, orientering på norsk på hotellet: litt om byen, praktiske informasjoner om valuta, butikkene, program- og konsertmuligheter i byen, resteurantene og ungarske spesialitetene
  • 24 timers telefonhjelp under hele oppholdet
  • Pris:  fra € 205,- pr. person i dobbeltrom.  Det er også mulig å velge et tre stjerners hotell til en billigere pris. Vi tar grupper fra min. 6 personer
  • Det er mulig å variere programelementer og skreddersy ditt program!

Vi gjør oppmerksom på at flyreisen ikke er inkludert i våre priser. Slik som situasjonen er i dag, er det lettest og billigst at den enkelte bestiller sin flyreise direkte hos flyselskapene. Det finnes billetter hos f. eks. Norwegian, SAS, KLM og Lufthansa .

Hotellene vi anbefaler ligger i gangavstad fra julemarked.

Be om tilbud nå!

hotel Budapest hotel Budapest hotel Budapest

Det finnes mange andre aktiviteter i denne perioden i byen. I tillegg til dette anbefaler vi et besøk på et termalbad som er nesten et ”must” for alle som besøker Budapest. Det største og eldste badeanlegget i Ungarn er Széchenyi Thermal Bath med utvendig og innvendig bassenger, 11 medisinske bassenger, aromahytter, og flere typer sauna. De dampende utendørsbassengene skaper en varm og koselig atmosfære om vinteren.

Det organiseres også mange klassiske konserter i juleprioden. F.eks. i Operahuset, Liszt Ferenc Musikkakademiet, Palace of Art, Matthias kirke, Domkirka – Dette er bare noen  stedene hvor gjestene kan slappe og høre fin musikk i Budapest. Du kan få konsertbilletter fra € 10,-.

Budapest er kjempe vakker om kvelden når alle bygningene og severdihetene på begge sidene av Donau er belyst. Vi anbefaller et hyggeligt kveldsprogram: en 2,5 timers eksklusiv båttur på Donau med et glass Champagne og 4 retters middag.Gjennom middagen kan du nyte behagelig levende bakgrunnsmusikk.

Széchenyi termalbad Budapest Julekonsert Budapest Budapest Lenkebro

Hvis du vil kose deg med en reise noen dager midt i julestress, ta kontakt med oss:

Fyll inn navn og informasjon under – så sender vi deg et tilbud i løpet av 24 timer. Dette er ikke en bestilling, kun et prisanslag!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.