Bellanor Logo
great britain flag

Ungarn – et fredelig, ideelt turistmål

Ungarn er blant de 15 tryggeste reisemålene i hele verden.

Den engelske avisen, The Daily Telegraph publiserte de 15 fredeligste landene på den internasjonale fredsdagen, 21. september. Ifølge det britiske dagbladet er disse landene ideelle reisemål hvis man vil ha en rolig, avslappende ferie.

Institute for Economics and Peace, et internasjonalt forskningsinstitutt, som har institusjoner i Sydney, New York og Oxford, offentliggjør hvert år en global fredsindeks som rangerer land over hele verden i henhold til deres fredelighet. Indeksen er basert på flere indikatorer som går på kriminalitet, våpentilgang, indre vold, forhold til andre land og så videre. I år havnet Ungarn på 15. plass, og det betyr at landet avanserte 4 plasser.

“Landets hovedseverdighet er sin vibrerende hovedstad, Budapest som er rik på historiske kafeer og fint dekorerte termalbad” – står i avisen. “Fasadene fra århundreskiftet, de gammeldagse kafeene og de elegante badene forfører turistene mens restene av gulasj-kommunismen og byens henrivende, moderne historie gjør Budapest spennende.” – skriver The Daily Telegraphs journalist, Natalie Paris.

Fyll inn navn og informasjon under - så skreddersyr vi deg et tilpasset, fint tilbud så fort som mulig!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.