Bellanor Logo
great britain flag

Jakt og spa i Ungarn

Jakt og Spa i Ungarn – en flott opplevelse for par!

Mange norske jegerfruer synes høsten er trist når mannen stort sett drar på jakt, i allefall hver helg. Vi har utviklet et helt nytt og unikt konsept som kombinerer spa og jakt slik at begge parter kan oppleve noe de liker.

 

Spa- og velvære har en lang tradisjon i Ungarn og det samme gjelder jakt. Ungarn er et av Europas beste jaktområder med store mengder av hjort, rådyr, dådyr og ikke minst en stor bestand av villsvin. Drivjakt på villsvin er en fantastisk spennende og utfordrende jakt.

Ønsker du å gjøre litt ekstra stas på kona i år? Inviter henne på en jakttur til Ungarn! Hun jakter  skjønnhet og velvære – du jakter villsvin!

I vår jakt- og spa-pakke har vi laget en perfekt kombinasjon av disse to aktivitetene. Opplegget er meget begrenset og vil bare bli organisert fra midten av november  til slutten av februar.  Minimum 7, maksimum 10 par kan delta på hver tur. Normalt går turene fra torsdag til søndag eller fra mandag til orsdag  og alt untatt alkohol er inkludert i jaktprogrammet. (Alkohol er veldig billig i Ungarn!) Transport av våpen er heller ikke inkludert. Det må ordnes av hver enkelt ved innsjekking i Norge.  Husk EU-våpenpass!
Ved ankomst til flyplassen i Budapest blir damene tatt hånd om av jentene fra Bellanor mens guttene blir fraktet i minibuss til et av Europas beste jaktområder, bare ca 2  times kjøring fra flyplassen.. Etter en ordentlig drivjakt på villsvin og masse spa- og velværetjenester treffes parene igjen i Budapest hvor de har et felles termal-spaprogram og de kan diskturere sine opplevelser gjennom en koselig middag.

Mer om programmet:

Jegerne bor i et gammelt jakthus og det gjennomføres en ordentlig drivjakt på villsvin hele fredagen. Alle måltider og jakta er inkludert.  Gruppen kan skyte inntil 10 villsvin av alle  størrelser uten ekstra kostnader.  Dersom det skytes flere, kommer det en avgift pr. dyr i tillegg. På lørdag transporteres jegerne tilbake til Budapest og kan nyte dagen sammen med partneren.

Mens gutta jakter, får jentene de beste Bellanor tjenestene.  De kan nyte dagen i en eksklusiv dag-spa salong med flere behandlinger, ta en sightseeingtur med norsktalende guide.

Szechenyi badetNår parene er sammen på lørdag kan de oppleve Europas nest største termalbad, Szechenyi-badet, med masse bassenger og muligheter for massasje. På lørdagskvelden arrangeres det en felles middag og på søndag reiser alle tilbake til Norge.

Forhåpentligvis reiser jegerne hjem, både med en flott jaktopplevelse og med en vakrere og lykkeligere partner.